Sveiki, iš karto persiprašau jeigu yra tokia jau tema, bet nepamačiau jos tad labai nebauskit . Sugalvojau savo audinei pakeisti magą, kadangi originalus skaito tik kasetes ir pastebėjau, gal originali jungtis lyg ir EURO, problemų kaip ir nebūtų, tačiau yra rupūžė trečia jungtis ir kai pajungiu paprastai naują magą groja tik 2 priekinės kolonėlės, o 2, esančios gale, ne.
ieškojau internete ir radau šį perėjimą
Klausimas, ar tai būtent ši jungtis, kurios man reikia?
Trecia fyske yra galinems aktyvinems kalonelems.sukisus tuos laidus man rodos i juoda fiske,pakeitus kaloneles gros galas.
Redaguotas Nicko 2015-03-16 20:47
na aš tai daryčiau taip:
imu tokią jungtį: http://lemona.lt/index.php?page=item&i_id=144875
pajungiu tą automobilyje esančia jungtį, kuri maitina galines kolonėles ir jungčiau su naujosios magnetolos linijiniais išėjimais. bent man atrodo paprasčiau. + gausi originalaus subo valdymą magnetoloje.
Asei,ir nesvarbu kad magnetolos linijiniai isejimai paduoda zema signala?
Monarchas,ant magnetolos instrukcijos turi but parodyta kur fyskej kokios kaloneles.
Nicko parašė:
Monarchas,ant magnetolos instrukcijos turi but parodyta kur fyskej kokios kaloneles.
O išvengiant laidų krūvos ar tinka tas perėjimas kur parodžiau aukščiau?
Nicko parašė:
nu jo gal ir negausi subo valdymo bet net ir originalioj magnetoloj galines kolonėles užmaitina per linijinius audi magnetolos išėjimus... tai manau jei jungsi per linijinius bus ok... čia mano nuomonė. bet siūlyčiau navaryt į kokią lemoną ar kur, ten vietoj pasiūlys ir patars ir net išsimėgint galėsi
Nicko parašė:
O išvengiant laidų krūvos ar tinka tas perėjimas kur parodžiau aukščiau?