sveiki,man iskilo toks klausimas,tikuosi padesite,zodziu kai pirkau masina ja registravau ant tevo vardo,taip pat ir draudimas ant tevo,man 20 metu dabar ir noriu persiregistruoti ant savo varda masina,ar man kas iseis?ar man poto kai bus jau ant mano,kai man 20 metu ir tik 2 metai stazo draudimas bus brangus?ar galiu masina ant saves,o draudima ant tevo? aciu
zaibas parašė:
sveiki,man iskilo toks klausimas,tikuosi padesite,zodziu kai pirkau masina ja registravau ant tevo vardo,taip pat ir draudimas ant tevo,man 20 metu dabar ir noriu persiregistruoti ant savo varda masina,ar man kas iseis?ar man poto kai bus jau ant mano,kai man 20 metu ir tik 2 metai stazo draudimas bus brangus?ar galiu masina ant saves,o draudima ant tevo? aciu
gali draust ant tevo ir saves,zodziu ymanoma.draudimas pigus bus bet kiek pamenu avarijos atveju jei esi kaltas draudimas apmoka kitam asmeniui tik 50% zalos.taip kad spresk ar verta tau perrasinet masina,kuom tau maisos kad ant tevo ji?
Siaip draudimas ne i staza ziuri o i metus tavo ir varikli
tai nuo tavo amziaus priklauso ir tavo stazas,i tai irgi yra ziurima.o cia kur numetei linka tai dideles kainos,yra bet kuriame draudimo puslapyje skaiciuokle,ir manau galima rasti pigesni.katik tuom isitikinau