Reklama

Temos peržiūra
AudiFanai » Audi » Mano AUDI
Puslapis 1 iš 6 1 2 3 4 > >>
Autorius Pankas Audi Coupe (B3) 2.3E
Pankas
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Įstojęs: 30.09.10
Šalis: Anglija
Vairuoja: Audi A3
Parašyta 2010-10-14 00:15
Sveiki visi smiley įsigijau senai išsvajotaji Coupe b) turiu jį nuo vasaros tad pasistenkiu šiek tiek permesti viskas kas ir kaip buvo su juo ir yra

Įsėdęs truputi išsigandau nes tiek salonas tiek išorė su minusais, keistas priekinis stiklas ir darbas atliktas tikrai prastai, tai turiu klausimą kaip sutvarkyti šita atšokusiu geležėlę?

na ir ratlankis nuskeltas, oro neleidžia tai važinėju kol kas

mane kai kas nustebino kai keičiau oro filtrą:

nrml? :D o iš pavarų dėžės ištekėjo ne tepalas o beveik vanduo ir sklido keisti garsai iš pavarų dėžes bet dabar tepalus pakeitus lyg ir dingo tas garsas, mat stovėjus ji buvo :( na o užkurus ja viskas paskeičia, dirba gražiai, pakaba liuks, traukos tikrai turi net ir su dujom, tik va ant benzo kažko gesta nebent mygteli gaza :o o ateičiai turiu daug planu tik vat litų trūksta smiley o ir laiko nebelabai bus per mokslus ir darbą :@ o jai trūksta tikrai daug, pro priekinio viršų kapsi kai lyja (nevykusio keitimo pasekmė p.s. keitė buvęs savininkas :@ ), o ir pro šoninius langus vėjas pučia, čia normalu coupam? smiley
---------------------------------------------------
nusprendžiau nusilupti ta tamsinimo juostele nuo priekinio lango, nusipirkau langu gremžiklį

lupėsi kaip ir gerai, bet liko tas klijų sluoksnis smiley

ir ji besistengiant nugremžti gavosi taip kad jis lūžo

ir langas atrodė taip

ai + dar salono foto:

į ta raudoną laidelį ir mage nekreipiam dėmesio :D tas laidelis buvo mano antena smiley susiduriau su viena problema, nuwariau pas pusbroli pasiskolinti tomtom navigacijos, prijungiau ją krautis, žiūriu nesikrauna smiley tada kilo genialiai debiliška idėja smiley tą lizdą (cigarečių uždegiklio) atsuktuvu pravalyti nes mačiau daug nešvarumų ir ką jūs galvojat kas nutiko? o gi sukibirkščiavo ir dabar nei tas uždegiklis nei mage nebeveikė, bet buvo sutvarkyta, saugiklio pakeitimu :) beje tuos klijus skiedikliu 646 nuvaliau;)
---------------------------------------------
buvo proga savo kupa pavaikyti vln - pnvz :o dujom išspaudžiau iki 185km/h o bendzu iki 205km/h bet bijojau kad variklis iššoks pro kapota nes šakės kokios apsukos aukštos, tai ties 130km/h užsimerkiau ir i apsukas nebežiūrėjau smileysmiley
--------------------------------------------
tai vat buvo taip kad ir galva teko keisti gaila ne į doch:) ne pirmos jaunystes, bet tiko ;)

ai dar klausimas kyla kaip tvarkyti skylusias šių dalių vietas:

o čia šiaip

buvo aplankiusi ir nesekmių diena: nuleido rata iš ryto, vėliau paaiškėjo kad arba pradūrė kažkas arba ant spyglio užvažiavau kokio, toliau pas dujininkus neapsilankiau, bet pakaba pasitikrinau, rado šį bei tą, nieko ypatingo, susitvarkysiu kada pats. ir kažko maniškė šaudyt pradėjo, karteli ir krabo guma nušove :| kas gali būti negerai? smiley tada manevruojant veidrodeliu užkliūdžiau pasata smiley nieko baisaus man nenutiko, bet vat jam iš veidrodelio įlenkiau užpakalio kampą smiley teko tartis, susitarem, ir visi savo keliais. bet prieš visa diena pora foto padaryta buvo po nakties:

----------------------------------
na ir šviežiausios foto: Pakeliui į Panevežį

Pankas prisegtas paveikslas:

Redaguotas Pankas 2011-03-02 15:18
Autorius RE: Pankas Audi Coupe (B3) 2.3E
sashoxx
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Įstojęs: 22.10.08
Šalis: Airija
Vairuoja: Audi A4
Parašyta 2010-10-14 02:42
bet tu dar labiau atplyses nei as, su tokiu ratlankiu mini kiek eina. nesusimastei kad kas negero glejo tokiu greiciu nutikt? po duju saudymo oro sklende,ar kaip ji ten teisingai vadinasi galejo palinkt(cia tik spejimas, bo biciukui tai buvo su sylke) del to ir nedirba. bamperi arba virint, arba stiklo pluostu is vidaus tvarkyt. del kapoto kiek zinau b4 nelabai graziai ziurisi ant b3, buferis visai nebeissikisa, vienodai su kapotu beveik(na bet cia jau skonio reikalas). juosta galejai fenu pasyldyt ir lengviau butu nusiemus, bet cia jau nesvarbu, bo darbas atliktas. siaip graziai juodas atrodo, kaip minejai baltu posukiu reikia ir galiniu b4 kampu(raudonu) arba treser, bet cia brangus ir labai jau retas malonumas:)

Justelis
Administratorius

Nario avataras

Atsijungęs
Įstojęs: 24.08.08
Vairuoja: Audi A6
Parašyta 2010-10-14 08:25
Nu nieko dar tokis kupas, darbelio turesi ir jei neapleisi pasidarysi :) O valant klijus nuo pleveles su tuo peiliuku reikejo tiesiog vandens su siektiek fairy pasipurksti ir labai lengvai tada klijai nusigramdo :) Skeidikliu valoma tik tokiu atveju jei tai galinis stiklas ir nenori sugadinti lango apsildymo :)

www.balticdiag.lt
zilva
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Įstojęs: 07.01.10
Vairuoja: Audi 80
Parašyta 2010-10-14 10:22
geras kupas, palaipsniui apsitvarkysi, gal as pasirodysiu senamadiskas, ale muset nubludai, kad vaziuot su tokiu ratlankiu ant 200 km/h :D

Redaguotas zilva 2010-10-14 11:41
zippo
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Įstojęs: 29.04.09
Parašyta 2010-10-14 11:36
O ten paskutinese foto ne is tavo radijatoriaus bala? ;) kodel salonas skirtingas? smiley
Pankas
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Parašyta 2010-10-14 11:50
zippo ---> vat ir aš buvau nusigandęs kad iš mano bet pasirodo ten ta balutė jau buvo :D o salonas neskirtingas, taip del apšvietimo atrodo fotkėse;)
zilva ---> na neneigsiu, nubludęs esu truputismiley
Justelis ---> turėsiu omeny;)
sashoxx ---> kuo tu jau toks atplyšęs? :D o dėl tos oro sklendes noriu pasitikslint kur ji randas, po ta krabo guma ji stovi ar klystų?smiley
beje gal čia yra su labai panašiu kupu į mano klubietis numeriais EGH 726?b)
sashoxx
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Parašyta 2010-10-14 20:43
Pankas parašė:
zippo ---> vat ir aš buvau nusigandęs kad iš mano bet pasirodo ten ta balutė jau buvo :D o salonas neskirtingas, taip del apšvietimo atrodo fotkėse;)
zilva ---> na neneigsiu, nubludęs esu truputismiley
Justelis ---> turėsiu omeny;)
sashoxx ---> kuo tu jau toks atplyšęs? :D o dėl tos oro sklendes noriu pasitikslint kur ji randas, po ta krabo guma ji stovi ar klystų?smiley
beje gal čia yra su labai panašiu kupu į mano klubietis numeriais EGH 726?b)

as irgi megejas paskraidyt, bet pas mane bent ratai tvarkingi :D kazkur toj gumoj randas ta sklende, lekste dar kiti vadina. tiksliai nepasakysiu, bo nemates kaip bicas arde.

robertass
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Įstojęs: 15.11.09
Vairuoja: Audi 90
Parašyta 2010-10-14 22:48
grazus visai coupe. ant benzo tik 205 ? keista. as irgi ziuriu toki tik noretusi 20v

Giedrunskis
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Įstojęs: 13.02.09
Parašyta 2010-10-14 22:54
jo, lekste bus po ta guma, bet tu nemanau ar pamatysi kad ji linkus ar ne... :) kupas tai biski lavonelis toks, bet matosi, kad drasos turi, arba proto ne, kad lekiai 200 su tokiu ratu... :)

Visapusiškas ratlankių remontas, paruošimas, dažymas, palangių poliravimas. Smulkus automobilių remontas

Spausti Čia LILgarage
Pankas
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Parašyta 2010-10-15 10:22
robertass parašė:
grazus visai coupe. ant benzo tik 205 ? keista. as irgi ziuriu toki tik noretusi 20v

20v smarkiai kitaip ir eis:o
Pankas
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Parašyta 2010-10-15 10:23
Giedrunskis parašė:
jo, lekste bus po ta guma, bet tu nemanau ar pamatysi kad ji linkus ar ne... :) kupas tai biski lavonelis toks, bet matosi, kad drasos turi, arba proto ne, kad lekiai 200 su tokiu ratu... :)

o kaip imanoma pamatyt ar ji linkus ar ne ir kiek ji laisvumo judet turi? na o coupe tikra tiesa kad biški lavonelis smiley bet prikelinėju po truputismiley
robertass
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Parašyta 2010-10-15 13:37
tai kad ir paprastas 2.3 tai 200 per mazai

Pankas
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Parašyta 2010-10-15 13:49
robertass parašė:
tai kad ir paprastas 2.3 tai 200 per mazai

pasidomejau koki max greiti skelbe gamintojas ir tai yra vos 206km/h (prie prisegtu failu pav.), na o kadangi mano audi dar gana senai su dujom ir varikliukas su greičiu deže neaiškus tai visai dristų sakyti neblogai dar išspaudė turint omeny kad nera jokiu modifikacijų:) na žinoma nederėtu pamiršti spidometro paklaidos smiley
Pankas prisegtas paveikslas:

Redaguotas Pankas 2010-10-15 13:50
sashoxx
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Parašyta 2010-10-16 01:49
normaliai viskas su tuom greiciu yra. as su savo 2.0 16v 215 issukau, pagal spydika, realiai kiek buvo nezinau. arkliu praktiskai tas pats kaip ir 2.3. pasekiau red line'a ir atmete ribotuvas. nenorekit 250 vaziuot su tokiom masinom

vitalij16v
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Įstojęs: 24.01.09
Parašyta 2010-10-16 03:02
2.0 16V pagal speedika 5 pavara turietu pasiekt 250 km/h bet galios neuztenka tai max 240 245 galima ismint su stock varykliu :) as 200 laisvai esu paemes, ir eitu toliau bet kai galiniai ratai nesubalansuoti o padangu sonai nuo senumo jau trupet pradeda tai irgi daugiau 200 nespaudziau, nzn kaip su 2.3, bet seip 2.0 16v greiti renka siek tiek greiciau uz 2.3, o seip graziai blizga kupas, tik pasitvarkyt dar reik su juo :D gera masina smiley

VW GOLF MK4 1.9 TDI
scracing.lt
sashoxx
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Parašyta 2010-10-16 13:25
eeem , sakai 240 eitu, bet as visas apsukas isukau ir 215 tebuvo. nebent dar nuo pavaru dezes priklauso. arba 6-os saibos reikia:|

robertass
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Parašyta 2010-10-16 16:00
tai kodel bulka vaziavo 230, nu aisku kai sakot gal dar paklaida spidom

vitalij16v
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Įstojęs: 24.01.09
Parašyta 2010-10-16 16:19
Viktoro 2.0 16V b3 quattro tik su turbo su standartine deze 250 ant speedometro paima ir i ribotuva trenkiasi :)

VW GOLF MK4 1.9 TDI
scracing.lt
D1Sport
Klubo draugas

Atsijungęs
Įstojęs: 12.05.08
Vairuoja: Audi 100
Parašyta 2010-10-16 16:20
siaip jei 2.3e variklis geras 230km/h-240km/h turetu pasiekti(bent tiek spidas rodyt turetu, kiek realiai tai nezinia).
dar daug ka sudaro ar begiai ilgi ar trumpi. Todel vienam ribotuvas kala kitam dar 1000/aps lieka uzlenkt:D
Pankas
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Parašyta 2010-10-16 19:42
na pas mane sakyčiau trumpoki begiai nes apsukom gana aukštom važineju :s ties 140km/h penkta pavara beveik 4000apsukų smiley
Puslapis 1 iš 6 1 2 3 4 > >>
Peršokti į forumą:
Paieška

Gimtadieniai
Šiandien gimtadienius švenčia: mikas, Beskut3, DIESEL power, wiliuzas, evaldasa6

Sveikiname!

Apklausa
Kaip dažnai plaunate savo Audi?

Kasdien

2-3 kartus per savaitę

Kartą per savaitę

2-3 kartus per mėnesį

Kartą per mėnesį

2-3 kartus per metus

Kartą per metus

Neplaunu išviso

Laukiu kol lietus nuplaus