Tai va, turiu keleta bedu, kurios jums gal but atrodys juokingos.
1. Pas mane yra siektiek atsilupes priekinis bamperis, nu paziurejau, panagrinejau ka suprantu, tai uzkliuvo tas, kad sonuose, prie ratu, nera jie priverzti, nes paprasciausiai nera kaip, bamperi nera tos skyles, o auto yra. Tai kaip cia suprast? Gal koks is Coupe bamperis paimtas?
2. Neatsidaro dureles is vidaus is vairuotojo puses, is lauko atsidaro. Itariu kad atsikabinusiu trosos, nes nera jokio pasipriesinimo. Bet kodel is lauko atsidaro? Neturetu but prie tu paciu trosu sujungtos?
3.Gal kas mages koda netyciau galetum sugeneruot?
Suprantu jums sios problemos juokingos, bet cia mano pirma auto ir nenoriu lyst kazka tai tvarkyt nepasidomejus apie tai.
GDilo parašė:
Tai va, turiu keleta bedu, kurios jums gal but atrodys juokingos.
1. Pas mane yra siektiek atsilupes priekinis bamperis, nu paziurejau, panagrinejau ka suprantu, tai uzkliuvo tas, kad sonuose, prie ratu, nera jie priverzti, nes paprasciausiai nera kaip, bamperi nera tos skyles, o auto yra. Tai kaip cia suprast? Gal koks is Coupe bamperis paimtas?
2. Neatsidaro dureles is vidaus is vairuotojo puses, is lauko atsidaro. Itariu kad atsikabinusiu trosos, nes nera jokio pasipriesinimo. Bet kodel is lauko atsidaro? Neturetu but prie tu paciu trosu sujungtos?
3.Gal kas mages koda netyciau galetum sugeneruot?
Suprantu jums sios problemos juokingos, bet cia mano pirma auto ir nenoriu lyst kazka tai tvarkyt nepasidomejus apie tai.
Dekui.
tokiu metu automobiliuose daznai kazkas nesueina kaip kad pas tave buferis,gerbiu tavo ryzta kreipt demesi i smulkmenas bet ilgainiui ir tau nusibos.o istikruju nemate buferio ft sunkiai mes tau kazka apie ji galim pasakyt.siaip is apacios paziurek,bamperis turi fiksuotis sonuose prie sparnu,is apacios matosi,jei ten wiskas gr,prisuk warztu is arkos puses(turbut ten skyle matei,kurios buferyje nera ) o dureles galines neatsidaro ? jei taip tai paziurek,gal apsauga nuo waiku yjungta.kitaip sakant atsidares duris apziurek spyna,jos apacioje tokia swirtele yra apie 5mmilgio ir ja pasukus galima blokuot duris,kad is widaus neatsidarytu.o del mago tai bent pawadinima pasakyk
GDilo parašė:
.
Man panaši bėda buvo, tik kad iš vidaus bandant atidaryti vistiek šioks toks pasipriešinimas jautiesi. Tai ten nieko sudėtingo - max 20min darbas - trosas buvo išsikabinęs iš tokių tvirtinimo vietų. Tai nuėmiau durų apdailą, įstačiau trosą ir viskas veikia
O šiaip gali netvarkyti šito visi aplinkiniai matys koks džentelmenas esi ir panelėm duris atidarinėji