esu mates bachura kaip i elektros stulpa atbulas ileke pasata tevo nauja pasiiimes dar kokais 1994-95m mazai LT tokiu buvo tai pasiseke jokio ibrezimo tik kablys sulinko o stulpas virs masinos gresmingai kabojo ant el laidu va tau ir kablys
Tarakashkinas parašė:
Pas mane jis stovi irgi. isimamas gamyklinis. bet nuimti nesiruosiu
Pas mane yra irgi nuimamas, bet negaliu uzdeti. pasisuka tokia rankenele apvali, sulenda i vidu 3 "sratai", bet neisistato i vieta, neuzsifiksuoja. Kaip cia gali buti?
Signalizacijų montavimas, langų tamsinimas, elektros darbai, diagnostika. Avarinis signalizacijų atjungimas visą parą.
Tel. 861265422 www.saugosspektras.lt
veltinis parašė:
o ta nuimama nusipirkus kur nors lauzyne imanoma uzdet ant masinos be kablio
Nzn, nusima tik pats riestas galas su rutuliu, o visas korpusas pritvirtintas gamykloje prie mašinos. Taip, kad nusipirkus tik nuimamą galą, nieko gero neišeis.
Saugumo požiūriu nenuimtas kablys gal ir gerai, bet išvaizdą tai gadina.
na man isvazdos jis negadina. esu paprastas vaikis is kaimisku vietoviu tai priprates prie to. Beto ant kablio puikuojasi plastmasinis gaubtas bumbului su audi logotipu O isistato ir issiima pas mane su rakteliu. radau bagazineje du raktelius mazus. Jie kazkur ten isikisa atsirakina tada gali isimti ideti arba pastatyti auksciau zemiau.