a6/c4 1996m kol kas truputį radau pabėgę, ant greičių dėžės apibėgę, ir ant variklio apsauginio dangčio matosi privarvėję. Gal kas susidūrę, kiek remontas kainuoja ir t.t. kur Kaune kreiptis gal žinot meistrų gerų?
dėkui
Amerikos forumas: Tu paklausi-tau visi atsako ir bando padėti.
Žydų forumas:Tu paklausi-taves irgi pradeda klausinėti.
Lietuviškas forumas:Tu paklausi-visi pradeda aiškinti koks tu esi kvailas.
Man irgi kolonėlė stipriai leido tepalą, pasidomėjau, kad restauravimas apie 600lt, tai spjoviau per petį ir šrote pasiemiau kitą, už 150lt berods, plius keitimas 50lt atrodo....jau treti metai važinėju
400lt kaune zinau viens zmogelis daro. pries puse metu dare tai patenkintas neblogai sutvarke tik neaisku ka jis ten keicia ko ne nes kaina viena buna...
861472506
Aš ir girdėjau kažkas sakė kažkur 400lt , bet čia manau svarbu kad gerai sutvarkytų , nes 200 ne taip svarbu, jei išvažiuoji, o po mėnesio vėl blogai, ir antrą kažtą reikia tvarkyt, nors ir 700 gali mokėt ir nežinai ka padarys...
Čia svarbu rekomenduot gerą meistrą.
Aš dar nieko nedariau: kažkaip atrodo lyg nemažai ten pabėgę, bet skysčio bakelyje vistiek buvo daugiau nei minimumas. Nupirkau kažkokio priedo senukuose, tipo kažkiek sandarina, galvoju 20 lt, jei reiks 600-700 mokėt, ne taip svarbu, supyliau, dabar gal antra savaitė stebiu lygį, nemažėja...
Redaguotas Antanas 2011-05-12 08:15
Užduosiu mįslę. Važiuojant susukus vairą ir paleidus vairas gryšta netolygiu judesiu o mažais smūgeliais lyg peršokimais jaučiasi prilaikant vairą ranka, kas čia bus?
Audi A6 96 2.5TDi 103kw (BORN TO BE RED) #190Automobiliu dazymas, restauravimas, kebuliniai darbai, bamperiu remontas, poliravimas ir kiti darbai. pm arba + 3 7 0 6 9 1 4 3 4 0 0