Sveiki, sugedes kondicionieriaus slegio daviklis 8z0 959126. Problema, kad nerandu tokio kokio reikia. Pagal tą patį daviklio numerį nuo 2006 metų gaminami kitokie davikliai, kurie netinka man dėl srėgio ir per ilgo "kotuko" remiasi i radiatorių. Rūsų forume skaičiau, kad turėtu tikti toks daviklis 3R0959126.. Gal kas susidurė su tokia problemą? O gal turite pasiulytį daviklį? Pridedu nuoroda i rūsų forumą http://www.audi-club.ru/forum/showthread.php?t=344442
Panaši bėda ir pas mane, pro daviklį freoną leidžia, ir nerandu niekur tokio kokio reikia (a4 b6 2002 universalas). Net nežinau kur ieškot, o mašinoj pirtis. Martonas siūlė už 240 originalų užsisakyt, bet kažkaip pagailėjau litų.
Karosil parašė:
Panaši bėda ir pas mane, pro daviklį freoną leidžia, ir nerandu niekur tokio kokio reikia (a4 b6 2002 universalas). Net nežinau kur ieškot, o mašinoj pirtis. Martonas siūlė už 240 originalų užsisakyt, bet kažkaip pagailėjau litų.
Logiška nusiperki automobilį o paskui detalėms ir padangoms pinigų gaila. Jei perki auto pirk tokį kokį sugebėsi išlaikyti.