Sveiki, yra tokia problema, jog nuspaudus pirmą kartą stabdį, jis veikia kaip priklauso, tačiau su kiekvienu paspaudimu jis vis kietėja, ir ties 3-4 paspaudimu visiškai kietas pasidaro, kaip užgesinta mašina būtų. Bet biški palaukus kelias minutes, jis vėl atsigauna... nu ždž ir taip visą laiką. Kur problema??
Bet tai paprasčiau pabandyt nuorint... Nepadės, tai tada žiūrėk sudėtingiau. Man buvo kažkas su stabdžiais, kad nevisad stabdė, jau buvau pasiruošęs kelt, ardyt - užteko stabdžių skysčio truputį įpilti ir susitvarkė.
Sveikas, kada paskutinį kartą keitei stabdžių skystį? nes tavo problema bus butent dėl užverdančio stabdžių skysčio, nes jis pasenes ir prisikaupes i save vandens, todel greitai užverda ir po kiekvieno pedalo paspaudimo tavo pedalas darosi vis kietesnis, aisku negalima atmesti ir kad oro yra stabdžių sistemoje, bet as pirmiausiai keisciau į naują skystį, jeigu pas tave jis dar nekeistas, nes stabdžių skystį reikia keisti, kas du metus, o šitą dalyką tikrai ne daugelis vairuotojų daro reguleriai. Pas mane skystis pasikeičia, kas metus laiko, kažkaip man jau taip gaunasi.
Mano Audi b2
Redaguotas Martynas29 2017-05-31 23:44