kas gali buti kai vaziuoju man temeratura niekada nepakyla auksciau 60c na vienu zo is vis nekyla bet kai stovi vietoje ir variklis uzvestas tai pakyla tai cia nrml ar nea?
abc parašė:
A3 tas pats.. ~60C kai stovi kartais iki 90C pakyla - o darbine turi buti 90? ar 60 irgi *miau*? peciukas pucia shilta..
reikia keisti ar ne?
pas mane visada 60 rodydavo, silta pusdavo irgi.pakeiciau, 90 kaip ibesta manau verta keisti tau
pagal mane tai kad turi but 90 laipsiu temperatura tai nesamone, nes termostatas atsidaro nuo 87-92 laipsniu tam kad temperatura nukristu iki 60 kazkur. Man atrodo kad cia pas tave viskas gerai o vaziuojant nepakyla todel kad geriau ventiliuojasi radiatorius ir termostata reik keist kaip temperatura uzkyla ir nenusileidzia o tu dziaukis kad pas tave temperatura neuzkyla
JauniuxsGTE parašė:
pagal mane tai kad turi but 90 laipsiu temperatura tai nesamone, nes termostatas atsidaro nuo 87-92 laipsniu tam kad temperatura nukristu iki 60 kazkur. Man atrodo kad cia pas tave viskas gerai o vaziuojant nepakyla todel kad geriau ventiliuojasi radiatorius ir termostata reik keist kaip temperatura uzkyla ir nenusileidzia o tu dziaukis kad pas tave temperatura neuzkyla
Nu ir kam rasineti nesamones.termostatas tam ir yra .kad variklis isiltu iki darbines temperaturos.O dabar termostatas kiauras ir variklis pilnai neisyla,is to kuro sanaudos dideja ir t.t.