Reklama

Temos peržiūra
AudiFanai » Techninis skyrius » KITOS BĖDOS
Autorius A6 2,5 (95 metai) tdi klima ir didžiausias greitis aušinimo ventiliatoriaus
garnys
Klubo draugas

Atsijungęs
Įstojęs: 20.04.08
Vairuoja: Audi A6
Parašyta 2008-04-20 13:54
Sveiki. Tai vat iskilo tokia bėda su klimos aušinimo ventiliatoriaus didžiausiu greičiu. Kai klimatrona ijungiu, tai viskas tvarkoje. ir šaldo gerai ir mažesnis greitis aušinimo isijungia, o kai pakaista klimatrono radijatorius ir turi isijungti didesnis greitis tai ir prasideda bajeriukai. kai ijungia didžiausią greitį , tai jis pučia puikiai, o kai jau ataušina tai veikimas prasideda jo impulsais. Toks jausmas kai yra pereinamasis temperaturų skirtumas ir daviklis atjungia ir sujungia impulsas. Todėl ir rėlė, kuri ijungia max greiti, net trata besijunginedama dažnai.

Tai klausimas kur rasti man klimatrono temperatūrinį daviklį, kuris mano galva ir turejo sugesti. Visą priekį išjieškojau ir to daviklio nerandu. Yra tik slėgio jutikliai (apibraukti raudonai) o reikia man temperatouros (apibraukta žaliai), bet niekur jo nerandu.
.

Ačiu už pagalbą
Peršokti į forumą:
Paieška

Gimtadieniai
Šiandien gimtadienius švenčia: mikas, Beskut3, DIESEL power, wiliuzas, evaldasa6

Sveikiname!

Apklausa
Kaip dažnai plaunate savo Audi?

Kasdien

2-3 kartus per savaitę

Kartą per savaitę

2-3 kartus per mėnesį

Kartą per mėnesį

2-3 kartus per metus

Kartą per metus

Neplaunu išviso

Laukiu kol lietus nuplaus