susimeciau gale lempas bulkai skaidres ar kaip jos ten vadinas... ir dabar kai ijungiu priesrukiny taip negraziai ziurisi ta vienoj pusej deganti lempa... galvoju pajungti ir antroj pusej kad sviestu... kazin del to per ta nesikabinetu? ir ar negutu jokiu bedu elektronikoje jei sudubliuociau abi lemputes i kruva, saugiklis ar laikytu?
nasasiux parašė:
susimeciau gale lempas bulkai skaidres ar kaip jos ten vadinas... ir dabar kai ijungiu priesrukiny taip negraziai ziurisi ta vienoj pusej deganti lempa... galvoju pajungti ir antroj pusej kad sviestu... kazin del to per ta nesikabinetu? ir ar negutu jokiu bedu elektronikoje jei sudubliuociau abi lemputes i kruva, saugiklis ar laikytu?
nieko nebus,bent jau pas mane du priesrukiniai sviecia
as kai praeidinejau TA uz pinigus tai tas man pasake kad nedega kitoi pusei tas presrukinis sako sutvarkik. Cia ziurint ant kokio uzsirausi venem reikia kad dvi degtu kitem nereikia
nasasiux parašė:
nu pas mane tik skyle yra lemputej istatyti... laidus galvoju atvesti nuo kitos lemputes o ta lizda kur pati lempute statosi reiks srote susirasti....
o tu geriau paieskok turetum rast fiska priesrukinei
tiems kas gincyjasi del masinu: automobiliu kritiku buvo pasakyta kad ;BMW, AUDI, Mersedes - dieviska trejybe;. o toliau kaip su moterimis, skonio reikalas.
laikys tas saugiklis o jaigu neleikys pakeisi stipresniu o ta jaigu nepaziures kad du dega tai gerai bet jaigu paziures tai gali but kad sakys viena panaikint
Automobiliu, motociklų bei ratų dažymas. 8-640-46426