Zodziu is ryto kaip bite is puses apsukimo uzsikuria,o va pavazinejus buna kad visiskai negriebe.
Pvz is ryto nuvaziuoju kokiu 10-12km iki darbo uzgesinu varikli uzkuriu sunkvezimi patraukiu i jo vieta noriu pastatyti audziu ir sudas gaunas reikia kankint kad uzsikurtu,bet jei ilgesni laika pastovi jokiu problemu ir kai vaziuoji ir jokiu bedu eina kai velnias.
Gal kas buvot susidure?
Taigi parasiau kad 100quattro 89metu 2.3 varikliu jei pades papildysiu pas mane avantas, del kableliu tai sorry jei kur nepadejau.
Redaguotas Tugis 2008-05-11 21:29
bus gofra(ta gumine dalis ant krabo) parejus, ora gaudo ir nesikuria, o ant salto ten yra papildomas kuro padavimas uztad kaip bite ir kuriasi man taip buvo ant Audi 90 2.3, srote brangu beje irgi ne ka geresni, as savo susitvarkiau siaip ne taip
Buvau nusiemes gofra lygtais be itrukimu,vizualiai nieko blogo su ja neturetu buti.
Kitas klausimas del alsuoklio slango negali buti pro*miau*ma (jis juk i ta pacia gofra eina kiek maciau),nes jis pas mane itrukes,truputi ji patvarkiau uzsikuria,bet ne kaip bite,o kai starteris kokius 3 kartus prasi*miau*.
Na ryt biski pavazinesiu bus matyti ar kuriasi ar grybauja.