Sveiki. Šovė vieną kartą dujos ir pastebėjau, kad labai sunkiai pradėjo kurtis benzinu. Ilgai sukt reikia ir kol užsistveria, tai siaubas. O dujom kai šilta kuriasi puikiai ir kai perjungi ant benzo irgi dirba. Kas čia galėtų būt? Mašina Audi 100 C4 2.3 E
Neišlyginsi, o jei ir išlyginsi-nesucentruosi, nes ten gi ir mechanizmą su spyruokle išbalansuoja. Nors bandyt gali, aš kažkada nupirkęs tokią auto pats susigaudžiau
AB "LODORIAI" ( Įgaliotasis NASA atstovas)- Mes žinom, ką darom
IĮ "GERASIS SAMARIETIS"-Neduokite duonos, bet duokite darbo
UAB "PASKUTINIS PASISPARDYMAS"-prikelsim jūsų "grabą" paskutinei kelionei
Karbiuratorių remontas/tiuningas Vilniuje
greitai ir pigiai nebuna gerai
pigiai ir gerai nebuna greitai
gerai ir greitai nebuna pigiai
kostia parašė:
Neišlyginsi, o jei ir išlyginsi-nesucentruosi, nes ten gi ir mechanizmą su spyruokle išbalansuoja. Nors bandyt gali, aš kažkada nupirkęs tokią auto pats susigaudžiau
labai laisvai issilygina po vieno suvio.Va,jei daznai saudo,tai sulinksta svertas ant kurio lekste tvirtinasi.tada ir nauja sunkiau atitaikyt.Nereplikuok,nes simtus kartu sita procedura atlikinejau.
ir aš ne vieną.... Ką tu žinai, kiek ten prieš tai šaudyta buvo?
Kažkada turėjau auto, irgi buvo šauta, bet ten jau galingai, matyt, nes lėkštė net užsilenkus buvo, kai pirkau Tai ji nei kūrėsi, nei dirbo benzu, ir šalta ir karšta....mažai dar tada žinojau, kol susiprotėjau pasižiūrėt kame bėda, tai gal savaitę prasikankinau
AB "LODORIAI" ( Įgaliotasis NASA atstovas)- Mes žinom, ką darom
IĮ "GERASIS SAMARIETIS"-Neduokite duonos, bet duokite darbo
UAB "PASKUTINIS PASISPARDYMAS"-prikelsim jūsų "grabą" paskutinei kelionei
Karbiuratorių remontas/tiuningas Vilniuje
greitai ir pigiai nebuna gerai
pigiai ir gerai nebuna greitai
gerai ir greitai nebuna pigiai
Redaguotas kostia 2012-02-05 13:03