Tai va turiu tokią bėdą. Vairuotojo pusėje virš galinio stiklo yra toks juodulys. Neįsivaizduoju nuo ko, bet norėčiau sužinoti ar kas nors yra susidūrę su šiuo "juoduliu". Toks vaizdas, kad kažkas svyla iš vidaus, nes išorinis lakas nepažeistas, o juodi taškiukai pasidengę viduje. Įmetu porą nuotraukų kaip atrodo ir kurioj vietoj. Ką tik fotografuota, bet šiaip nelabai matosi, nes diena, naktį matosi labiau.
Iš anksto dėkui.
Už audi geriau tik - Audi Quattro.
MariusG prisegtas paveikslas:
taj juk raudona spalva kuria gamta , saule labai myli retai kada tenka pamatyt naturalios raudonos spalvos automobilius, nes dauguma su laku nusilupinejusiu,demetos ir su skiringom kebulo detalem atspalviais,oranzines ir t.t. man niekada prie sirdies nebuvo sita spalva
Edma gerai sakai Patinka man kabrikai
Mariu_S tai, kad čia tikrai ne rūdys, juodi taškai po laku, ne ant viršaus ir kžn ar įmanoma, kad ten kaip nors kauptųsi ar atkeliautų drėgmė Nors ką gali žinoti.
Tai, kad saulė myli tai čia faktas Visos raudonos greit blunka, ypač vasaros metu Reikia poliruot bent 2 kartus per vasara Sakiau reikės garažą kur netoliese įsigyt
Tai prie to pačio paklausiu ne apie stogą dabar, o apie greičių dėžės tepalo keitimą. Kokį tepalą maniškei pilti į greičių dėžę? Nes važiuojant girdisi, kad taip sausai dirba, jau net baisu, tikriausiai gyvenime nekeista ir ten jau nieko nėra
MariusG parašė:
Edma gerai sakai Patinka man kabrikai
Mariu_S tai, kad čia tikrai ne rūdys, juodi taškai po laku, ne ant viršaus ir kžn ar įmanoma, kad ten kaip nors kauptųsi ar atkeliautų drėgmė Nors ką gali žinoti.
Tai, kad saulė myli tai čia faktas Visos raudonos greit blunka, ypač vasaros metu Reikia poliruot bent 2 kartus per vasara Sakiau reikės garažą kur netoliese įsigyt
Tai prie to pačio paklausiu ne apie stogą dabar, o apie greičių dėžės tepalo keitimą. Kokį tepalą maniškei pilti į greičių dėžę? Nes važiuojant girdisi, kad taip sausai dirba, jau net baisu, tikriausiai gyvenime nekeista ir ten jau nieko nėra
tepalas i deze eina 75W90.kaip isleist sena jei keisi arba papilt norma manau zinai
QUATTRO TDI POWER #145
Redaguotas MarkoTDI 2012-09-28 13:59
MariusG parašė:
tą tai žinau Tik vat nežinojau kokį pilt, bet kokio tai nepilsi Tai čia skaitosi universalus ar tiesiog tinka ir mano geldai?
Labai dėkui markotdi