sveiki,mano auduke vel spyriojasi,ir vel bedos,o taip ja myliu ,zodziu yra taip:kai uzkuri masina,man buna kad benzino rodykle nekyla visai,rodo tuscia bet benzo yra,bet taip buna poreciai,o pastoviai man beda su temperatura,kai masina ikaista rodo visada nuli nu rodykle visai nekyla,o kaikada pakyla ji bet retai,ir pastebejau,kas cia per cirkai
wd-40 pripusk i tas skylutes. susuk switrini popieriu ar su yla pazulink kontaktus. o del pludes taj i baka rejk lyst pas mane irgi tokia pati situacija pripili pilna baka rodo pilna , nuwaziuoji 200km rodo puse o nuwaziawus 400km jau ant raudono pradzios o kada jau tuscias buna bakas taj ant mazo pirmo raudono tada jau rejkia pilt kuro
audi c4 1994 - chip. parduota
audi 80 1985 quattro GTE - 1,9tdi
audi 80 1982 2door sedan 1,6 55kw
vw golf 2001 4motion 2,8 180kw - paruotas
vw passat 2001 1,9tdi PD 96kw hi-line 210ag 450nm
vw passat 1989 1,9D - darbinis arkliukas
audi 80 1985 quattro 1,9tdi - laukai
keisk visa skydeli ir viskas mes vienai baskei irgi tokia panasi problema buvo pakeite, kainavo apie 100lt gal maziau nebepamenu
tiems kas gincyjasi del masinu: automobiliu kritiku buvo pasakyta kad ;BMW, AUDI, Mersedes - dieviska trejybe;. o toliau kaip su moterimis, skonio reikalas.
o laidai negali buti?nu kad nepavydna kad laidai kur prakiuro o kuris tas skydelis,kad ten yra 2 dacikai,vienas temperaturos kitas lygtai vintiliatoriaus