tai bandyt visada galima, bet kad ko blogiau nebutu. Senesei masinai atsimenu neatidarydavo siurblio voztuvo ar ko ten be akumo.. o sitam akumui kur idetas dabar gal 4savaites, naujas galima sakyt. kazkas atsitiko, ir taip issikrove, kad net lemputes nedega., net centrinis neveikia
Redaguotas Darex 2010-10-03 15:21
Va taip sekesi, issiemiau akumuliatoriu, pasiskolinau pakroveja ir vaziuoju laimingas bet manau srove nuteka kazkur, ir man ji vel neuzilgo ikraus... del pacio uzkurimo man atrodo kad be akumo neimanoma, nes neijungia degimo, ir siurblio voztuvu neatidaro ar ko ten, nes ankstesnei mano masinai taip buvo. P.S per krokodilus pakurt nepavyko, net starterio nesugebejo padoriai pasukt (krokodilai visiskai nauji), su dviem masinom bandem. Siaip keista.
Redaguotas Darex 2010-10-06 23:59
Negalima uzvedineti be akumo. Cia jau vienareiksmiskai. Turi buti butinai jis pajungtas, nors ir nusedes. Ir nuo kitos masinos negalima toriskai. Jau daug kartu apie tai diskutuota. Didele rizika sugadinti elektronka abieju masinu. Jei jau uzvedineji, reikia normaliu, storu laidu, su dideliu sroves praeinamumu,
ne prekybos centre pirktu.
Signalizacijų montavimas, langų tamsinimas, elektros darbai, diagnostika. Avarinis signalizacijų atjungimas visą parą.
Tel. 861265422 www.saugosspektras.lt