Tai va kas man nutiko masina audi 80 1.8e benz/dujos 66kw 1988 metu, visu pirma sove dujos o tada pradejo nebedirbti masniukas ,salta purtosi kaip velnias o susilus apsukos per aukstos, nors bandyta reguliuoti jas taciau sumazinu visai nebepriima gazo dusta, ant laisvu susilus dirba vangiai, mano nuomone galbut duju reduktoriui paskutinioji o gal kitos prblemos?
benzu dirba ar ne? siap man atrodo kad gofra nuo krabo gali but numauta, arba siap kokia vakumine slanga issimove. Dar galejo krabo lekste uzsikirst, nuimk gofra ir paziurek, ar lengvai vaiksto, nestringa
kas svarbiausiai su tuo benzu irgi keistai, kai soves pradejo benzas net geriau dirbt bet kuo toliau tuo viskas i blogaja puse eina, pameginsiu padaryti kaip sakai
Manau kad paskutinioji duju reduktoriui istiesu atejo, kaangi atejau ryte atsidarau kapota o ten girdziu snipstima prie duju reduktoriaus, zinoma jis labai tylus bet prikisus galva smirda dujom, o skverbiasi per duju reduktoriaus filtra. Pas mane duju reduktorius vakuminis gal zinot kiek tokie kainuoja? labai laukiu atskymu