sveiki, tai va pastebejau kad mano audinei 90 2.3 ng varikliu atsukus ausinimo bakelio kamsti sklinda benzino kvapas is bakelio. kame galetu buti beda? kai pavaikai tai antifriza isvaro pro kamsti cia gal susije..ir siaip stovi webasto. tai va cia kokia tarpine galvos trukus ar pati galva kokia ar tam paciam webasto kazkas ne taip? ar vapse kazkur kitur beda?
Manau webasto kazkokiu budu maiso kura su ausenke Uzglusink webasto, pakeisk ausenke,pavazinek, jei viskas ok, reiskia webasto kaltas. Sumazes kuro sanaudos
man labai jau kazkaip panasu i galvos tarpines gedima, varo kompresija i ausinimo sitema, tai ir skysty isvaro kai spaudimas gaunasi, turetu ir slangos kietos labai but...
Dubinskas parašė:
Baltai dumint turetu. Niekad benzino nejauciau ausenkej,gal del to,kad ir neuosciau tokiais atvejais Bet siaip neatmetu idejos
uostyt ir man neteko bet turejo brolis golfa su tarpine pradegusia i ausinimo skysty, tai visa antifriza lauk varydavo pavaziavus toliau ar pagazavus stipriau, taciau jokio balto dumo nebuvo
kai db lauke salta tai ir dumina vat ir as taip manau kad arba tarpine arba webasto..o ant kiek kietos slangos turi buti tai nzn tai ir pasakyti negaliu ar jos kietos reikes bandyt savaitgali vebasto glusint, nors ir jis atjungtas,tada pasikeist ausinimo skysti ir ziuret kas gausis..o kompresija matuojant nepasimatytu kad kazkas negerai jeigu tarpine?
keztulka parašė:
kai db lauke salta tai ir dumina vat ir as taip manau kad arba tarpine arba webasto..o ant kiek kietos slangos turi buti tai nzn tai ir pasakyti negaliu ar jos kietos reikes bandyt savaitgali vebasto glusint, nors ir jis atjungtas,tada pasikeist ausinimo skysti ir ziuret kas gausis..o kompresija matuojant nepasimatytu kad kazkas negerai jeigu tarpine?
jei micro itrukimas nemanau kad labai ten jau pamatysi, vistiek auto ne naujas ir visuose cilindruose kompresija vienoda nebus