sveiki, noriu pasikeisti uzvedimo spyneles kontaktus, kaip reikia iki ju daeiti ? issukau apatineje plastmaseje per viduri esanti sesiakampi varzta, du varztus is sonu, ir vistiek kazkas, ir virsutine ir apatine plastmases laiko, ka sukti dar kad numaut tas apdailas?
Spidometrą išėmęs neprieisiu. Man reikia nuiimti abidvi plasmases, kurios dengia spynelę ir posukių, šviesų perjungėjus. Radau 3 varžtus iš apačios, juos išsukau, bet vistiek kažkas laiko apatinę ir viršutinę plasmases
ten jos dar uzfiksuotos tarpusavyje yra,tai biski timptelek stipriau ir issiners,as nesenai vaira emiau nuo a4 tai butent irgi buvau susidures su tokia beda
dj_explorer parašė:
ten jos dar uzfiksuotos tarpusavyje yra,tai biski timptelek stipriau ir issiners,as nesenai vaira emiau nuo a4 tai butent irgi buvau susidures su tokia beda
Norint tas plasmases nuiimti reikia vairą nusukti ar ne?
to tai nezinau,matai as butent vaira nuiminejau,o tos plasmases reikejo nuimt kad atjungt keleta fyskiu airbago ir pypsiaus nes jos n
ten po tom plasmasem buvo.. bet manau turi nusiimti ir nenuenus vairo.. pamenu pazystamas a4 keite spido lemputes tai nenuiminejo vairo