seip as tavo vietoja pasekciau skelbimus ar srotus ten tokiu kaip slenksciu gali gaut ar veidrodiniu kiautu o del zenkliuku s-line tai kaune zieruti parduoda.tik kaina neprisimenu.berots paziurek autogide tiuning dalis ten kaskas parduoda tuos chromuotus veidrodeliu kiautus ir net rankeneles yra.
elajus parašė:
seip as tavo vietoja pasekciau skelbimus ar srotus ten tokiu kaip slenksciu gali gaut ar veidrodiniu kiautu o del zenkliuku s-line tai kaune zieruti parduoda.tik kaina neprisimenu.berots paziurek autogide tiuning dalis ten kaskas parduoda tuos chromuotus veidrodeliu kiautus ir net rankeneles yra.
kaune yra viena A4 s-line komplektacijos, bet parduot atskirai neparduoda lipduku, reik pirkt su moldingais duru ir su paneles sidabrine apdaila
as del ratu rasiau autogide kazkam is plunges berods, ar telsiu, jis man parase pirk ratus pridesiu lipduku tu S-LINE sakau kur as juos desiu, tik nezinau pas ji paprasti lipdukai atsparus vandeniu, ar iskilus... Siaip parasciausia butu uzsisakyt kad pagamintu iskilius lipdukus uzsisakyk koki 20 vnt, gausis pigiau, idesi skelbima ispirks greitai
Amerikos forumas: Tu paklausi-tau visi atsako ir bando padėti.
Žydų forumas:Tu paklausi-taves irgi pradeda klausinėti.
Lietuviškas forumas:Tu paklausi-visi pradeda aiškinti koks tu esi kvailas.
Direktorius parašė:
as del ratu rasiau autogide kazkam is plunges berods, ar telsiu, jis man parase pirk ratus pridesiu lipduku tu S-LINE sakau kur as juos desiu, tik nezinau pas ji paprasti lipdukai atsparus vandeniu, ar iskilus... Siaip parasciausia butu uzsisakyt kad pagamintu iskilius lipdukus uzsisakyk koki 20 vnt, gausis pigiau, idesi skelbima ispirks greitai
man lipduku reikia originaliu jie labiau skaitos gal zenkliukai nes jie plasmasiniai
Direktorius parašė:
linazasx parašė:
del zenkliuku tu plastmasiniu: o gal tikrai ivardinkite kas zinote konkrecia parduotuve. man taip pat reiketu A8 kur i kapoto groteles eina zenkliukas "quatro". gal zinot kas kur galima butu isigyti? dekoju