Sveiki, taigi man yra 18 metų, stažo išvis neturiu, mašina perrašyta ant mano vardo,ieškau pigiausio draudimo , gal turite kokių nors pasiūlimų ?
Redaguotas JF 2011-04-21 18:10
Nesamone draustis ant saves , neturint stazo , tai masina ant tevo uzrasyta ir draudima mokam 390 ir vargo nematom Pas mane 9men stazo
AUDI,BMW, Mercedes - dieviska trejybe;. o toliau kaip su moterimis, skonio reikalas.
Buvusi - Audi A4_B5 1996 1.9 TDI
Audi A6_C5 1998 1.9 TDI
Redaguotas savvs 2011-04-21 19:12
Amerikos forumas: Tu paklausi-tau visi atsako ir bando padėti.
Žydų forumas:Tu paklausi-taves irgi pradeda klausinėti.
Lietuviškas forumas:Tu paklausi-visi pradeda aiškinti koks tu esi kvailas.
Jo nesamone moket tokius pinigus. Perrasai masina ant tevo ar mamos ir apsidraudi max uz 300lt.
Lietuvos draudime masina isvis gali buti registruota ant zmogaus kuris teisiu neturi ir draudziant kad draudimine apsauga galios visiems, pigiau gaunas nei jaunas vairuotojas be stazo savo vardu masina draustu...
Rekomenduoju Lietuvos Draudima. Kiek pats tokiu budu kaip tu auto draustis ieskojau tai ten pigiausias variantas.
dar priklauso nuo miesto, automobilio modelio, galios jei busi registruotas kombainininku kaime ir vairuosi 40 kilowatu ir uz 100 apsidrausi
Amerikos forumas: Tu paklausi-tau visi atsako ir bando padėti.
Žydų forumas:Tu paklausi-taves irgi pradeda klausinėti.
Lietuviškas forumas:Tu paklausi-visi pradeda aiškinti koks tu esi kvailas.
Redaguotas Direktorius 2011-04-21 21:03
Direktorius parašė: dar priklauso nuo miesto, automobilio modelio, galios jeibusi registruotas kombainininku kaime ir vairuosi 40 kilowatu ir uz 100 apsidrausi