Ieškojau variklio, apsiklausinėjau kiek galėjau, dar čiaforume šaukykloj klausiau, ar tinka vw į audi, tai gavau atsakymą: "tinka, aš dažnai keitinėjau bulkai nuo vw". Dar šrote paklausiau, sakė tinka, tik karteris skirias.
Tai ir nusipirkau Golf variklį.
Šiandien pamačiau, kad nėra kur prisukt iš apačios dalies greičių dėžės uždengimo, bet galvoju nieko, prie dėžės tik prisuksiu, į bloką nesuksiu tada. Tada nusukau nuo seno variklio ausis, dėl prie naujojo variklio, nėra kur sukt. blokas lygus toj vietoj, kai ant audi variklio yra iškilusi visa juosta su skylėm.
Ant galvos parašyta audi/vw, kai taip išeina blokas anaiptol ne audi/vw
Senasis mano variklis TD, čia TDI, dar turiu viltį, gal kitokios tos ausys turi būt ant tdi tada? O gal yra spec kurios nuo vw bloko ant audi? Nejaugi aš pirmas taip pakliuvau.
Su sąlyga, kad vw statosi tiesiai, o ne skersai, kokį čia ir nusipirkai. Teks ir kojas pirkt dabar. Be to pats sakai
shvinas parašė:
<...>Senasis mano variklis TD, čia TDI<...>
Mano nuomone jei skiriasi variklio tipas, skiriasi ir blokas. Taip kaitaliojant reikia pirkt visą komplektą. Esu girdėjęs, kad net kojas reikia dar nuo trečio variklio derint
Tikiuosi, kad tiks kažkas. Nes tada nebūtų jokios bėdos, tik pas mus forume yra kas keitė iš TD į TDI abu audi variklius, tai apie tai neužsiminė.
Bet šiaip, ten yra skylių kurios pvz ant to golfinio vairklio nenaudojamos ir jau užneštos, o aš jas panaudojau sukdamas audi komponentus, o čia nėra audi skylių tvirtinimo. Tai tegul apsisprendžia, ar čia audi ar vw ar audi/vw.
Jei nebus kaip paprastai išspręsti bėdos, reiks bandyt susivirint tuos tvirtinimus. :