Sveiki, susiduriau su tokia situacija, noriu apdrausti masiniuka, taciau visi draudikai siulo draudima min 500lt./metams. Paziurejau analogisku automobiniu(metai, variklis, varantys ratai...) kainos apie 200Lt. Auto yra pirktas ir registruotas ant imones, po pirkimo auto ivykije nedalyvavo, kame gali but beda? Nes uz kitas imones auto draudimas netams kainuoja iki 300lt.
Aišku, tik pas juos pačius reikia klaust ir dar su razumnu piktumu. Jie visada kiša maksimalias galimas kainas, bet pasiginčijus leidžia ir nusiderėti.
Jei pirkdamas persirašei ir draudimą, tai galimas atvejis, kad mašina kažką yra patyrusi.
Gerbkime lietuvių kalbą, rašykime pranešimus lietuviškai
Na kaip jau minejau automobilis registruotas ant imones, todel juo gali vazineti visi imones darbuotojai, nepriklausomai nuo amziaus ir stazo (kitiems automobiliams tai itakos neturejo). Auto buvo pirktas be draudimo ( neperimtas draudimas), imoneje buvo ir galingesniu auto ir ju draudimas nevirsyjo 300 lt. Taip, kad sitie aspektai neturetu tureti itakos.
draudimo kaina priklauso ne tik nuo motoro didzio ir galios bet ir automobilio modelio bei metu ( tipo ar ta masina dazniau vairuoja klevukai bachuriukai ir jas pastoviai dauzo)
Mano draugas perejes is ergo i Lietuvos draudima sutaupe apie 120lt per metus (a4 1.8t 97m)
mano drauges stazas 2men metuku 24 ir automobiliukas 316kompaktas tai jai pasiule 1200lt patikekit kokia rekcija buwo draudeju kai pasakiau drauskit pofik
GML parašė:
mano drauges stazas 2men metuku 24 ir automobiliukas 316kompaktas tai jai pasiule 1200lt patikekit kokia rekcija buwo draudeju kai pasakiau drauskit pofik
AB "LODORIAI" ( Įgaliotasis NASA atstovas)- Mes žinom, ką darom
IĮ "GERASIS SAMARIETIS"-Neduokite duonos, bet duokite darbo
UAB "PASKUTINIS PASISPARDYMAS"-prikelsim jūsų "grabą" paskutinei kelionei
Karbiuratorių remontas/tiuningas Vilniuje
greitai ir pigiai nebuna gerai
pigiai ir gerai nebuna greitai
gerai ir greitai nebuna pigiai
GML parašė:
parodyk draugės foto.
??
be penkiu minuciu esas
87' a90 Q 2,2 169 kw++// 07' a3 2,0 tdi sline
maximum attack