Sveiki, forumieciai. Norejau pasiteirauti del akumuliatoriaus.
pas mane audi a4 95m ir yra istatytas ZAP firmos 64ah akumuliatorius.
bet pastebejau vos ne kas du metus reikia ji keisti, ar visiems taip yra?
mano auto is vokieciu grizu su naudotu akumu nezinia kiek laiko, ir as dar lt apie 4 metus atvazinejau,nu 3 tai tikrai.akumas buvo "Varta".Db baner isidejas, jau antri metai ziema bus ir kolkas nesimato kad jis zadetu mirti.
pankamas parašė:
jei geros firmos ir geras akumas ir eksplotuojamas kaip priklauso tai turetu tarnauti ilgiau nei pora metu
ka turi omeny eksplotuojamas kaip priklauso?
Gal vazineji trumpais atsumais, tai nepasikrauna kaip reikiant akumas(tai aktualu ypac ziema),jei aptarnaujamas akumas tai pasiziurek ar netruksta elektrolito,jei truksta dapilk distiliuoto vandens,taip pat turi būti tvarkinga elektros grandinė, nepriekaištingai dirbantis generatorius,daugmaz tiek
Na pas mano drauge Lagunoj stovejo kazkokios neaiskios firmos akumuliatorius, buvo pirkas naujas pavasari, ziema prastovejus lauke 1 men. elelktrolitas uzsalo ir nebesikrove, buvau visa ispyles, pakeites nauju, bet jau ate buvo akumui, tai skaityk metu neistempe. Tokiam dalykui asmeniskai negailiu pinigu, nes ypac ziema pasijaucia tas malonumas kai prie -30 auto iskart uzsiveda, o kaimynai prikurt praso
pankamas parašė:
jei geros firmos ir geras akumas ir eksplotuojamas kaip priklauso tai turetu tarnauti ilgiau nei pora metu
ka turi omeny eksplotuojamas kaip priklauso?
Gal vazineji trumpais atsumais, tai nepasikrauna kaip reikiant akumas(tai aktualu ypac ziema),jei aptarnaujamas akumas tai pasiziurek ar netruksta elektrolito,jei truksta dapilk distiliuoto vandens,taip pat turi būti tvarkinga elektros grandinė, nepriekaištingai dirbantis generatorius,daugmaz tiek
tai kad tie elektrolitiniai senoviniai akumai atrodo, nelabai aks juos naudoja