Reklama

Temos peržiūra
AudiFanai » Apie viską » Klausimai - atsakymai
Autorius C4 mygtuku apsvietimas
XDaIn
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Įstojęs: 12.02.11
Vairuoja: Audi A8
Parašyta 2011-10-16 15:44
Sveiki. nezinau agl buvo kokia tai panasi tema, bet atrasti nepavyko. Tad gal kazkas gali padet siuo klausimu. Jau antra c4 turiu ir abiejose nedega mygtuku apsvietimas( zibintu aukscio reguliavimo, sedyniu sildymo, abs ir t.t) dega tik avarinio mygtuko lempute. tjpogi uzsidega ir priesrukiniu lemputes bet ijungus, tj yra ta lempute kuri rodo kad ijungta o ne ta kuri mygtuko paveiksliuka ta apsviecia. Lemputes tikrintos, sveikos, saugikliai tvarkoj. Buvau pas elektrika tai neuzsieme siuo reikalu ;D tad gal kazkas jau buvot susidure su sia problema. Ir dar nedega spidometre kur lauko temperatura rodo :/
Autorius RE: C4 mygtuku apsvietimas
toto
Klubo draugas

Atsijungęs
Įstojęs: 14.05.09
Vairuoja: Audi 80
Parašyta 2011-10-16 15:50
XDaIn parašė:
Sveiki. nezinau agl buvo kokia tai panasi tema, bet atrasti nepavyko. Tad gal kazkas gali padet siuo klausimu. Jau antra c4 turiu ir abiejose nedega mygtuku apsvietimas( zibintu aukscio reguliavimo, sedyniu sildymo, abs ir t.t) dega tik avarinio mygtuko lempute. tjpogi uzsidega ir priesrukiniu lemputes bet ijungus, tj yra ta lempute kuri rodo kad ijungta o ne ta kuri mygtuko paveiksliuka ta apsviecia. Lemputes tikrintos, sveikos, saugikliai tvarkoj. Buvau pas elektrika tai neuzsieme siuo reikalu ;D tad gal kazkas jau buvot susidure su sia problema. Ir dar nedega spidometre kur lauko temperatura rodo :/
aukscio, sedyniu ,ekranelio persilituok lemputes,abs neturi degt,priesrukinio pasikeisk lemputes.
XDaIn
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Parašyta 2011-10-16 16:06
tj kad keiciau lemputes, ten man rodos net mase neateina smiley
ramaskinas
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Įstojęs: 28.12.07
Vairuoja: Audi A6
Parašyta 2011-10-16 17:24
XDaIn parašė:

O pliusas ateina? :)

Signalizacijų montavimas, langų tamsinimas, elektros darbai, diagnostika. Avarinis signalizacijų atjungimas visą parą.
Tel. 861265422
www.saugosspektras.lt
http://www.saugosspektras.lt/
XDaIn
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Parašyta 2011-10-16 17:26
blemba db nznau :o norvegijoj esu dbr, tai kita savaite gryzes ziuresiu kaip ten kas
toto
Klubo draugas

Atsijungęs
Parašyta 2011-10-16 17:44
XDaIn parašė:
Cia tas pats kaip merga pusiau nescia.Bent jau sedyniu ir aukscio tu netikrinai,nes pirma reikia isardyt,o po to perlituot,o Norvegijoj tikiu ,kad neimanoma,ten skandinaviskai mastoma.
Thunderstone
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Įstojęs: 28.08.11
Vairuoja: Audi A6
Parašyta 2011-10-16 18:59
Na pas mane irgi buvo, kad pora nedege, vairuotojo sedynes ir zibintu aukscio atrodo, tai as visus laidus persilitavau tai dabar ciki :) aisku reik laiko tam, puse dienos geros vargau, bet uztat db viskas sviecia :pP

toto
Klubo draugas

Atsijungęs
Parašyta 2011-10-16 19:30
Thunderstone parašė:
Na pas mane irgi buvo, kad pora nedege, vairuotojo sedynes ir zibintu aukscio atrodo, tai as visus laidus persilitavau tai dabar ciki :) aisku reik laiko tam, puse dienos geros vargau, bet uztat db viskas sviecia :pP
cia kazkas ne i tema:laidu lituot nereikia,reikia ardyt jungiklius ir perlituot lempikes.
Peršokti į forumą:
Paieška

Gimtadieniai
Šiandien gimtadienius švenčia: mikas, Beskut3, DIESEL power, wiliuzas, evaldasa6

Sveikiname!

Apklausa
Kaip dažnai plaunate savo Audi?

Kasdien

2-3 kartus per savaitę

Kartą per savaitę

2-3 kartus per mėnesį

Kartą per mėnesį

2-3 kartus per metus

Kartą per metus

Neplaunu išviso

Laukiu kol lietus nuplaus