Sveiki. C5, A6. stovi originalai xenonai. perdegus lempai pakeiciau abi, pastaciau kitaitiskos, (papigiai) praeidamas teh. apziura kaskoks ten atsirado naujas apararas kuris nemato is lempu svesos.statisiu dabar origenalius D2S PHILIPS lempas. klausimas, kokiam servize yra toks matoklis kaip TUVLITOI , kad patikrint presh vaziojant i pakartotine apziura? o gal kas yra susidures su tokia problema ir zino kita atsakima? gal kitaicu lempos nekaltos, gal reikia cokulius polirot? ACIU
idedi paprastas lemputes, praeini, o tada dek jau beleka abejoju siaip kad lemputesk altos, gal pas tave lempu stiklai suvaryti smarkiai, poliruok
Amerikos forumas: Tu paklausi-tau visi atsako ir bando padėti.
Žydų forumas:Tu paklausi-taves irgi pradeda klausinėti.
Lietuviškas forumas:Tu paklausi-visi pradeda aiškinti koks tu esi kvailas.
Direktorius parašė:
idedi paprastas lemputes, praeini, o tada dek jau beleka abejoju siaip kad lemputesk altos, gal pas tave lempu stiklai suvaryti smarkiai, poliruok
skaitik izanga. pas mane stovi xenon original, kitaip sakant gamykloi pastatita. tai kokias dar paprastas lempas man pastatit?
Direktorius parašė:
skaitik izanga. pas mane stovi xenon original, kitaip sakant gamykloi pastatita. tai kokias dar paprastas lempas man pastatit?
as tau sakau su paprastom praeini ir isidedi vel kitaiskas!!! arba dek originalias lemputes uz 300-400 simtus.
Amerikos forumas: Tu paklausi-tau visi atsako ir bando padėti.
Žydų forumas:Tu paklausi-taves irgi pradeda klausinėti.
Lietuviškas forumas:Tu paklausi-visi pradeda aiškinti koks tu esi kvailas.