sveiki, nusipirkau a4 avanta 1,9 tdi 81kw ir kuro lygio rodyklei perzengus zemiau puse bako iskart uzsidege lempokas prasantis kuro, bakas buvo tuscias, o rode 50% ipyliau 30 litru, rodykle uzsiverte iki pat galo, toks vaizdas, kad rezervas prasidetu nuo puses daciko, duokit kas nurodymus ko imtis
NA TAI isimk plude , paziurek kaip ji vaiksto , ijung degima , pajung plude , ir su ranka ja pakelk , paziurek kaip rodykle rodys , ir nuleisk su ranka , visaip taip paziurek kaip dacikas rodo , gal pati plude skesta ar kazkas panasaus , pas mane kai nupirkau savo masina , rode visa alik 20 litru , atsukau , isjudinau gerai paziurejau prijunges ar vaiksto dacikas gerai , isukau atgal , ir normalei rodo , uzstriges buvo tesiog ...
bagazinei po kovrikais rasi ja .. atsukt labai lengva , veliau 2 slangeles atjungsi , ir atsuksi tokia juoda fignia , isimsi ja , ir tada plude isimsi , kartu ir pravalysi
10-15min darbo
Redaguotas Walduk 2011-12-11 19:16
o tai kompo lempokas ne nuo pludes lygio uzsidega? as maniau, kad ir lempokas neuzsidegtu, jei plude butu pastrigus... nes ta benzokolonke tai uzsidega laiku
seip gali but, man labai jau bure ten, kad bakas pilnas, bet kadangi turejau jau ne viena audi, tai zinojau, kad nebus pilnas, mano devinoskei irgi pastriges taip buvo, o kaip reguliuojasi? ant diagnostikos nuvezus gal? nes apsukos ant laisvu irgi permazos biski, tai sake galima pakelt su kompu