virsininkas88 parašė:
nu jo čia taip kaip čipavimai. daugiau galios ir mažesnės sąnaudos
Pasicipaves? Bandes? Mates? Manau ne Realiai pasicipavus taip ir buna daugiau galios maziau sanaudu :} tik turbut tokiem kaip tau atrodo, kad sanaudos turetu nukrist 5litrais simtui Esi ka nors girdejas apie ekochiptiuninga? Manau ne praverstu pagooglint, o tada svaiscioti tokius teiginius.
Dieve mano.... Aš žinojau, kad žmonės Lietuvoj stebuklais tiki, ypač prieš kalėdas, bet čia jau durnumas...
AB "LODORIAI" ( Įgaliotasis NASA atstovas)- Mes žinom, ką darom
IĮ "GERASIS SAMARIETIS"-Neduokite duonos, bet duokite darbo
UAB "PASKUTINIS PASISPARDYMAS"-prikelsim jūsų "grabą" paskutinei kelionei
Karbiuratorių remontas/tiuningas Vilniuje
greitai ir pigiai nebuna gerai
pigiai ir gerai nebuna greitai
gerai ir greitai nebuna pigiai
ce ziuriu ne diskusiju forumas o kartuves darosijo,bandes,turiu pasicipaves,girdejas..galio daugiau,kuro neikiek nemaziau ima..draugas vimotoi pasicipaves galios daugiau juodu dumu daugiau kuro neikiek nemaziau ima jeigu zmoniskai vazineji..o jei bijodamas maigai gaza tai ir be cipo sutaupai to kuro.
KIPAS parašė:
ce ziuriu ne diskusiju forumas o kartuves darosijo,bandes,turiu pasicipaves,girdejas..galio daugiau,kuro neikiek nemaziau ima..draugas vimotoi pasicipaves galios daugiau juodu dumu daugiau kuro neikiek nemaziau ima jeigu zmoniskai vazineji..o jei bijodamas maigai gaza tai ir be cipo sutaupai to kuro.
Tai matyt lievas chipavimas :] realiai turi daugiau arkliu su tokiom pat sanaudom, na bent jau pas mane taip :] o trasoj varant ima kokiu puslitriuku maziau. Stai ir ekonomija :] juodu dumu nera trauka ispudinga :] na bet neoftopinam, kalbant apie tuos kuro navarotus tai jie tikrai niekam tike ir cia akiu dumimas