na jau baisu ir tema kurt nes nes tipo tokios jau yra bet nors uzmusk nerandu;D bet tai nieko jei yra toki prasau nurodikit kur ir trynkir sita
tai va mano audi a6/c4 nesireguliuoja viena fara visai o kita priwaziawus prie sienos kaip ir matos kad juda... vaziuojan keliu reguliuok nereguliawes jokio skirtumo nesimato... kaip pas jus situacija? va pvz pas mano drauge peze tai pasukus rateli tai kai reikalas pasisuka akivaizdziai matos o pas mane nieko... tai va kad butu aiskiau norimi klausimai
1. ka reiketu bandyt krapstyt kad sutaisyt keleivio puses fara?
2. ar akivaizdziai matos pas jus skirtumas pakelus ar nuleidus sviesas?.
Tai akivaiždžiai matėsi . Faroje yra varykliukas jis bus nusproges arba neateina srovė laidai papuve . Pas mane senojoje c4 po tech apziuros visada aš pakeldavau nes geriau matosi P.s nedelto kad kitus akinti . Atėjo reikalas ta eiti tai nuleidau ir ka man jis sako viena lempa gerai kita peraukštai ta nepraėjau aišku. Ir ieškojau kame sliekai ogi varykliukas nusproges ir ta lempa nesireguliavo.
jeigu veikia tik aukčiausia ir žemiausia padėtis reguliavimo tada kaltas jungtukas/reguliatorius? 0,1,2 padėtyse stovi ant aukščiausio, įjungus 3 ant žemiausio nusileidžia.