Sveiki, gal kas galit padet ir pasakyt, kame problema. 1. Labai daug naudoja antifrizo, kazkur 1l ant 500km, lygtais pastebejau, kad kažka meta per duslintuvą, nes daugiau niekur nebuna prilašėja, tačiau ragavau tai lygtais ten kondensatas. 2. Salone pucia pakankamai silta ora, taciau temperatura neuzkyla auksciau 60 laipsniu. Beto kuriasi ir per tuos didziulius salcius. Taigi kas galetu buti, ir kiek panasiai remontas gali kainuoti? Beje automobilis audi 80 2.0l, 93m yra tiesiogines dujos. (Beje yra dar viena audi 80 su 2,0l varikliu, tik 91m., taip pat temperatura nepakyla daugiau 60 laipsniu, gal cia taip turi buti?) Aciu uz atsakymus.
prie ko čia kuras ir temperatūra...
Gali temperatūra nekilt, jei durnai dujos įdėtos, reduktorius per aukštai, tai tada ir nekils.... Neišvarinės tiesiog pilnai
AB "LODORIAI" ( Įgaliotasis NASA atstovas)- Mes žinom, ką darom
IĮ "GERASIS SAMARIETIS"-Neduokite duonos, bet duokite darbo
UAB "PASKUTINIS PASISPARDYMAS"-prikelsim jūsų "grabą" paskutinei kelionei
Karbiuratorių remontas/tiuningas Vilniuje
greitai ir pigiai nebuna gerai
pigiai ir gerai nebuna greitai
gerai ir greitai nebuna pigiai
o tai čia kietu pasirodyt nori? Ir mes bijot turim?
AB "LODORIAI" ( Įgaliotasis NASA atstovas)- Mes žinom, ką darom
IĮ "GERASIS SAMARIETIS"-Neduokite duonos, bet duokite darbo
UAB "PASKUTINIS PASISPARDYMAS"-prikelsim jūsų "grabą" paskutinei kelionei
Karbiuratorių remontas/tiuningas Vilniuje
greitai ir pigiai nebuna gerai
pigiai ir gerai nebuna greitai
gerai ir greitai nebuna pigiai
Mano bulkutė irgi per metus kokius tris litrus antifrizo kažkur nuryja ar išspjauna nzn. Manau, kad tai norma važinėjant dujomis. Sujungimų daug, mašina sena, šlangos nebeelastingos ir nustatyt kur praleidžia nesugebu, juo labiau, kad esu girdėjęs, jog dujomis ne man vienam jo dažniau reikia dapilt.
Kas liečia temperatūrą, tai normalu, kad variklis šiek tiek ilgiau šyla iki normos, nes dujoms garinti reduktoriuje šiluma paimama iš aušinimo skysčio. Kai dėjau dujas į A4, iš karto tai pasijautė, bet +90C abiems kaip įkalta.
Gerbkime lietuvių kalbą, rašykime pranešimus lietuviškai