Sveiki sorry jaigu jau yra kaskur panasus klausimas bet nieko man neranda ta paieska tai vat klausimas turiu lietus ratus r15 205 ET40 tiks man toks et ant audi b4? nes seip kiek zinau et35 eina
pauliustumenas parašė:
Sveiki sorry jaigu jau yra kaskur panasus klausimas bet nieko man neranda ta paieska tai vat klausimas turiu lietus ratus r15 205 ET40 tiks man toks et ant audi b4? nes seip kiek zinau et35 eina
Bamperis parašė:
Nzn kodėl jums nauja paieška nepatinka. Įvedi du ar tris reikiamus žodžius ir pažymi taškutį ant rezultatas turi būti visi šie žodžiai. Tau išmes tik tas temas kuriose yra šie žodžiai kartu. Paprasta ir efektinga.
Nzn kodėl jums nauja paieška nepatinka. Įvedi du ar tris reikiamus žodžius ir pažymi taškutį ant rezultatas turi būti visi šie žodžiai. Tau išmes tik tas temas kuriose yra šie žodžiai kartu. Paprasta ir efektinga. [/quote]
Tiesa, paieška veikia tikrai daug geriau nei anksčiau, nes anksčiau ji tiesiog neveikė.
Įrašius paieškos laukelyje "b4 et40" ir pažymėjus ieškoti kartu galima rasti nemažai pasisakymų apie tokių ratų tikimą ant b4. Temos autorius visus atsakymus tikrai rastų ten ir nereiktų papildomų temų kurti.