Sveiki. Pas mane spidometre nesuka kilometražo. Buvau išardęs ir pastebėjau,kad dantratuko dantukai palūžę. Tada nusipirkau kitą spidometrą. Veikė viskas,kai turi būti. Nunulinau ir pravažiavus 200 metrų, skaitliukas vėl sustojo ir nebesisuka. Nunulinau iš naujo ir vistiek nieko. Gal žinot kame bėda? Gal tas dantratukas užstrigo? O gal aplamai žinot kokį meistrą Kaune, kuris nebrangei tą dantrtuką pakeistų, jei jis nebefunkcijonuoja? Dėkui
Gal žinot ką čia reiškia?
Edgius prisegtas paveikslas:
karoce,sakoma kad negalima nulint bevaziuojant,nuo ilgo laiko plastmase tampa trapi,ir kai vaziuoji dantratukas sukasi ir tu dar paspaudi nepataiko ant dantuku ir luzta.
Parasyk nariui : toto
Jis nusimano
Aš važiuojant nenulinau. Kai nusipirkai mašiną, jau buvo sugadintas. O kai kitą skydelį nusipirkau, tai viskas veikė. Stovint nunulinau ir po kelių šimtų metrų nustojo suktis. Mana,kad užstrigo gal
Edgius parašė:
Sveiki. Pas mane spidometre nesuka kilometražo. Buvau išardęs ir pastebėjau,kad dantratuko dantukai palūžę. Tada nusipirkau kitą spidometrą. Veikė viskas,kai turi būti. Nunulinau ir pravažiavus 200 metrų, skaitliukas vėl sustojo ir nebesisuka. Nunulinau iš naujo ir vistiek nieko. Gal žinot kame bėda? Gal tas dantratukas užstrigo? O gal aplamai žinot kokį meistrą Kaune, kuris nebrangei tą dantrtuką pakeistų, jei jis nebefunkcijonuoja? Dėkui