Sveiki turiu tokia problemėlę nepurškia galinio stiklo purkštukas, šlangelė trūkus kažkur stoge, gal žinot kur galėčiau susitvarkyt šią bėdą ir kiek man tai kainuotų +-?
Atsiprašau jei kažkur ne ten parašiau, esu naujai registruotas narys, ne viską dar įsisavinau, kur kas.
Ačiū už pagalbą.
Redaguotas Wrapella 2012-08-27 10:42
zippo parašė:
Ant a6 bendras bakelis, nera jokiu bagazinej bakeliu
pas avant visas nebendras (nebent nuo c5) pradejo bendra gamint.man ta pati beda buvo B4 avant kai siurbliukas buvo uzkirmijes nuo nenaudojimo galimnio lango apiplovimo.isardziau praploviau varikliuka ir OK.o galvojau , kad slangute kur trukus
QUATTRO TDI POWER #145
Redaguotas MarkoTDI 2012-08-27 21:27
Tai ka as ir rasau, kad bendras bakelis ant a6 c5.... Pats turiu gi zinau... slangeles trukimo ieskok po bagazines abloske, ten daznai truksta arba leisdzia per tokia vieta ko pasekoje nesusidaro spaudimas ir viskas varva i bagazine... Nebent stogas dreksta, tai jau tada lubose ieskok....
Įtrūkimas yra kažkur giliau, nes kiek imanoma buvo išardyta ir viskas gražu, o paspaudus, kad plautu pareina skystis jau nebe šlangele o stogu(ar kažkaip kitaip reiktu gal išsireikšt) tačiau vidui mašinos, lubos sausos(nežinau ar tai ir turetu drekint jas).
hmm na tada dar vienas variantas numauk nuo bagazines varikliuko slanga pasiimk nekurcia drauga, vienas pucia i slangele, kitas klauso kur snypscia.... dazniausiai pavyksta taip rasti....