Sveiki , turiu audi a6 1.8T 1998m 132kw. Ant laisvos eigos laikosi aukstos apsukos nuo 900 iki 1300. Kiekviena karta vis kitaip. Niekaip neissiaiskinu kas cia gali buti, padaryta kompiuterine diagnostika, klaidu jokiu nera. Sake kad, su vakumais gali buti, bet taip pat nieko neatrasta su vakumais. nezinau, kur ko dar ieskoti. Dar nera ant audi nera tokios traukos turbina vietoj 0,6bar pucia 0,25. Del to reikes atsisukti tubinos galia biski.. , nes kaip pirkau sake , kad turbina nauja deta, tai greiciausiai ir nebus atsukta reikiama galia. Bet del to tos apsukos tokios negali austos buti? P.S. oro srauto matuokle patikrinta.
Prasau pagalbos kas cia galetu buti. Is anksto aciu.
as tai net nezinau kur tas laisvos eigos voztuvas yra ant sito variklio.ar ne tik el. sklende reguliuoja laisvas apsukas? nebass92 , o koki tu vakuuma tikrinai konkreciai? ir ar visad ji normaliai kuriasi ? del turbos apsukos ne prie ko. jei issiaiskintum beda, nepamirsk cia parasyt, nes man panasiu cirku buna, irgi 1.8t
uz audi yra geriau tik audi quattro
Redaguotas Edmasss 2012-11-06 16:38
Yra isziuretos tos slangeles, atrodo ora pro niekur nesiurbia. Ne chemijos nepurskiau, pirma karta girdziu apietai? O laisvos eigos voztuvas praplautas. Nuo jo apsukos sokinedavo man ta prasme vietoj nestovedavo, bet tas susitvarke praplovus ji. Dabar sakau pasikabina apsukos ant kokio 1100 ant laisvu kaip buna ir viskas.. zodziu visada jos per aukstos buna.. . Va, dar nevisada kaip uzvedi jos buna aukstos, bet biski padirbus masinai pasilus, jos pakyla kaip buna ant laisvos eigos.
Vakuma, slangeles tikrinau. O kuriasi nu jo kaip ir normaliai, turi dar pazystamas 1.8t jo kuriasi tik pasukus rakteli, o pas mane pusantos kokios sekundes ilgiau, biski idomiai vedasi. Bet varikli jokiu pasaliniu garsu viskas dirba graziai.
Dar pastebejau viena dalyka, kai laisvas begis, numini sankaba ir apsukos pakyla dar daugiau nei buvo pries tai, atleidi sankaba apsukos nukrinta vel iki kokiu 1000, 1100,1200 ar 1300.. Bet sitas dalykas nevisada buna.