Reklama

Temos peržiūra
AudiFanai » Apie viską » Klausimai - atsakymai
Autorius A8 3.0 tdi pasilus netraukia,padekit!
siras
Klubo draugas

Atsijungęs
Įstojęs: 08.11.12
Parašyta 2012-11-08 23:44
Sveiki visi,turiu beda-nusipirkau A8 V6 3.0tdi,beda ta,kad pasilus netraukia. uzkurus ryte viskas normaliai,dirba graziai,traukia gerai-pilnai pasilus atsiranda taksejimo garsas is paties variklio,tarsi kompencatoriai taksetu.jei uzgesinu ir wel uzkuriu masinos galia ryskiai sumazeja,newaziuoja daugiau 120km/h,uzsidega wariklio lempute.garaze pajunge kompa,ismete oro srauto matuokle ir turbo boost sensor-pakeiciau abu,tiesa oro srauto matuokle nenauja,bet ir ja atjungus niekas nepasikeicia ( kiek zn,jei sugedus,tai atjungus turetu traukt normaliai),wel prijunge kompa ir ismeta 19804 Control Circuit for Controller for Turbocharger.garaze nesurado kas gali but blogai,tai pradejo wardint is eiles ka keist "gal pades"! Neturiu noro keist dalis kol rasiu kuri sugedus,todel klausiu-gal yra kam panasiai nutike ir gal kas zino tixlia priezasti. Dekoju is anksto!
Autorius RE: A8 3.0 tdi pasilus netraukia,padekit!
efka2021
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Įstojęs: 01.10.10
Vairuoja: Audi 80
Parašyta 2012-11-08 23:51
sveikas. del oro srauto matuokles tai man atrodo klysti, nes ja atjungus tikrai netrauks normalei. kiek zinau tai ja atjungus visai netraukia bent jau 1.9tdi

MarkoTDI
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Įstojęs: 07.11.10
Vairuoja: Audi A6
Parašyta 2012-11-08 23:54
efka2021 parašė:
sveikas. del oro srauto matuokles tai man atrodo klysti, nes ja atjungus tikrai netrauks normalei. kiek zinau tai ja atjungus visai netraukia bent jau 1.9tdi

tu teisus.cia su visom matuoklem taip yra , jei gera matuokle ja atjungus visaj netraukia.spausk gaza kiek nori gali net bobute aplenkt pesciomis:)

QUATTRO TDI POWER #145
Canbus
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Įstojęs: 04.08.09
Vairuoja: Audi A5
Parašyta 2012-11-08 23:59
mane tai truputi juokina jusu tikrinimo metodai. smiley jungi diagnostika ir aisku. Klaidu kaikuriom auto nemeta kai matuokle pareina, bet live parametruose, arba padarius log tas ryskiai pasimato. Patarimas butu toks, susirasti normalu zmogu kuris padarytu normalia diagnostika, o ne klaidu scana kuri sugebetu atlikti ir 7metis su vcds kabeliu. Tau juk klaida parase. Man uztruko lygiai 1minute rasti sia informacija:
http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/19804/P3348/013128

Tikiuosi angliskai kerti.

^^
siras
Klubo draugas

Atsijungęs
Įstojęs: 08.11.12
Parašyta 2012-11-09 00:39
del srauto matuokles man wis dar neramu,dekui uz info,nes pries tai turetoj benzininej masinoj atjungus ja dingdawo bedos,gal tik kuro truputi daugiau rijo,matyt dyzely kitaip sureaguoja.o as tu galimu gedimu internete jau prisiskaiciau,raso,kad gali buti jog turbo i pabaiga eina.lb daug galimu wariantu,todel ir teiraujuos,gal kam nors buwo panasiai nutike.
Canbus
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Įstojęs: 04.08.09
Vairuoja: Audi A5
Parašyta 2012-11-09 00:42
kiek teko girdet tai dauguma 3.0 pi.. su tom elektra valdomom turbo :)

^^
Peršokti į forumą:
Paieška

Gimtadieniai
Šiandien gimtadienius švenčia: Supersound, tomasv6, vikiz, Dovis55, Mantyz, jokeris a6

Sveikiname!

Apklausa
Kaip dažnai plaunate savo Audi?

Kasdien

2-3 kartus per savaitę

Kartą per savaitę

2-3 kartus per mėnesį

Kartą per mėnesį

2-3 kartus per metus

Kartą per metus

Neplaunu išviso

Laukiu kol lietus nuplaus