Reklama

Temos peržiūra
AudiFanai » Apie viską » Klausimai - atsakymai
Autorius Sugedo audinei 2006m trip kompas
10robertas
Klubo draugas

Atsijungęs
Įstojęs: 03.12.12
Vairuoja: Audi A6
Parašyta 2013-01-03 00:04
Kas galejo nutikti kai i jungiu kompa man ismeta lentele ten parasyta kad kazkoks failas instaliuotas negalioja prasome kreiptis i audi wokshop gal kas buvo susidures su tuo.As kreipiausi i kelis servisus bet man ten padare diagnostika ir pasake kad kazkur nepareina srove bet nustatyti nepavyko is kur ziurejome saugiklius bet jie visi geri.:(
Autorius RE: Sugedo audinei 2006m trip kompas
Canbus
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Įstojęs: 04.08.09
Vairuoja: Audi A5
Parašyta 2013-01-03 00:28
koki kompa ir kas kur jungia? ir apie kokia auto kalbama?

^^
Autorius RE: Audi 2006m sugedo trip kompas
10robertas
Klubo draugas

Atsijungęs
Parašyta 2013-01-03 01:55
Na audi a6 2006m saloon 2.0 TDI raudonas mazas nespalvotas kompas stovi naujose audinese 2006m tai sitas kompas man neisijungia kai uzvedi varykli jis turi automatiskai pasijunkti , bet jis neisijungia negalima nei dato nustatyti nei mizikos klausytis na ir dar daug visokiu dalykeliu daryti.pagrindines smegenys kitaip tariant.kai nuspaudi ijungimo mogtuka tai jis isijungia ir kol krauna raso audi ir t.t. O paskui ismeta lentele is anglu kalbos isvertus sako instaliuota programa negalioja prasome kreiptis i audi workshop.tai gal dabar kas zino kas jam uzejo?idejau nuotrauka kaip atrodo
10robertas prisegtas paveikslas:

Canbus
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Parašyta 2013-01-03 02:02
sitas kompas vadinamas mmi. :) Cia paprastas basic variantas, jis stovi bardacioke :) CD tas romas tai ir yra mmi. Tavo vietoj nusiimciau bardacioka (5varztai) ir paziureciau laidus, gali buti kad kazkokia fiske issitrauke, arba svieslaidis nutrukes. Nors tai skamba ir nerealiai, bet jei auto perdaryta is uk i EU tai viskas imanoma :)

^^
10robertas
Klubo draugas

Atsijungęs
Parašyta 2013-01-03 02:25
Na matai ji anglisko varijanto,bet ir vairas desineja ji nera perrinkta kokia buvo pagaminta tokia ji ir ira.man keite galines stabdziu kaladeles. pas mane stovi elektroninis rankinis stabdis kai keite,sustumdamas istrauke fiskia tai tada man pradejo streikuoti stabdis bet liga buvo kai jis atsijunge uztrumpino ir nukirto saugikli kai man pakeite saugikli tai nuo tada ir mmi sugedo.bet as manau kad nuo to niekas negalejo taip ivykti kazkas kitas. man sako kad reikia softa perinstaliuoti ar tai gali buti gal zinai kokiu geru meistru kurie gali paziureti ir jaigu istikruju reiketu perinstaliuoti tas zmogus padarytu.
Canbus
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Parašyta 2013-01-03 02:30
kokioj saly esi? :) Cia kokie tai meistriukai tau kazkoki saugikli sudegino greiciausiai. Softo perrasymas cia ne prie ko :) mmi komponentas negauna elektros. Tau bent radija veikia? Nes ten gi viskas stovi tam cd playeryje :) Apziurek dar karta saugiklius. o stabdziu kaladkes keiciant, saugiklio traukti nereik.

^^
10robertas
Klubo draugas

Atsijungęs
Parašyta 2013-01-04 02:12
Na as tai anglijoje na matai kai keite kalades reikia jungti prie kompo kitaip nepakeisi tai jie viska taip ir dare prijunge prie kompo atleido rankini ir pradejo keisti iseme kaladeles vienoj pusej o kitoj kai iseme reikejo cilindriuka sustumti kad galetu i kisti naujas kaladeles tai besukant jam praslydo ta visa stabdziu sistema ir issinere laidas jiems jo nelabai bejo ji ikisti tai jie istrauke is apsaugos ir kai jie taip padare tikriausiai uztrumpino.tai ir tada pakeite man nauja saugikli.ir kai as isvaziavau is serviso man jau nebeveike mmi tai as grizau pas juos.jie man Sako kad del to negalejo taip nutikti ir dave elektriko num.as pas ji nuvariau jis pajunge prie kompo ir pasake kad kazkur laidas atjungtas bet tiksliai negalejo pasakyti nezinau kodel jis sako kad saugiklis bet paIurejome visi geri tai sako kad greiciausiai reikia perinstaliuoti softa ar tikrai jo nereikia perinstaliuoti kaip tu manai.gal man tik reikia gero elektriko irviskas bus gerai na padekit jai kas ka zinote nes man niekas negali padeti visi sako kad perinstaliuoti reikia
Canbus
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Parašyta 2013-01-04 02:23
siaip tai, galima keist be kompo (zinau, nes keiciau savai.) Softo perinstaliavimas ne prie ko. Ar tikrinai visus saugiklius? Jie yra abejose pusese +bagaze.

^^
10robertas
Klubo draugas

Atsijungęs
Parašyta 2013-01-04 02:49
Jo ziurejome visus na gal dar reikia perziureti.o ka tu pats keitei visa kompa.kas buvo nutike gal kas panasaus kaip man?
Canbus
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Parašyta 2013-01-04 02:52
siaip pabandyk diagnostika pajungt, gal ka ismes del to mmi. As ten rasiau, kad kaladkes keiciau. Bet pries pora sav, pakeiciau ir mmi. Is basic i high (nespalvota i spalvota).

^^
10robertas
Klubo draugas

Atsijungęs
Parašyta 2013-01-04 02:58
Bet tikriausiai daug kainavo kaip su telefonu ir blootuch ira ?viska instaliavo gal geras varijantas ir as noreciaiu bet ir panelia reikia keisti arne. Gal gali daugiau suteikti informacijos.
Canbus
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Parašyta 2013-01-04 03:10
nepirkau BT komponento. zadu ji lt paimt. Kainavo nemazai. Instaliuot uztruko apie ~2 val. Viska dariau pats. Reik keist visa remeli, tada jei 4knopkiu klava -turesi keist i 8 (man pasiseke, to keist neteko). Jei ner subo, tai dar ten kazka su dsp reik keist. Pas mane tas buvo, tai nepasakysiu.

^^
Canbus
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Parašyta 2013-01-04 03:14
ziurek. Dar pagalvojau, gal jie tau sukeite mmi, ar savo nagus kiso prie soft ir dabar tau reik nuimt component protectiona? Tai gali padaryt tik audi dyleris, arba rimtas zmogus su dar rimtesniais irankeis. Apie toki tik viena uk esu girdejas.

^^
10robertas
Klubo draugas

Atsijungęs
Parašyta 2013-01-04 03:16
Klaviau knopkes turi omenyje prie begiu svirties pasmane ten 8 taip pat bet subo nera gale zinau kad jie kaskur bagazineje imontuti buna. O is kur viska pirkai gal galeciau suzinoti ?
Canbus
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Parašyta 2013-01-04 03:21
na gal dsp bus pas tave nz. Del klavos tau pasiseke. Is uk pirkau per ebay. Tas pats zmogus kiek zn gali ir sumontuot. Jei gerai maciau dalys + darbas - 1000£ kainuoja :) jei domins galesiu jo psl veliau paieskot.

^^
10robertas
Klubo draugas

Atsijungęs
Parašyta 2013-01-04 03:23
Gal galiu suzinoti jo telef. Num.nes man dabar ir reikia gero elektriko kuris tikrai nusimano ir turi gera iranga. Bet kiek zinau jie nieko nedare bet kai kompa junge gal ka ir padare kas cia dabar zino jaigu issiaiskinciau ir jaigu kompas per diagnostika parodytu is kur taip atsitiko tai tikrai pas juos grysciau tai ju klaida tada butu ,kad taip atsitiko.
10robertas
Klubo draugas

Atsijungęs
Parašyta 2013-01-04 04:25
Gerai paziurek domina aciu
Canbus
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Parašyta 2013-01-04 05:17
tas zmogus remontu, diagnostika ar Component protectionu neuzsiima. Viskas ka jis daro, tai parduoda reikiamas dalis (komponentus) ir juos sujungia, bei sudeda i auto jei pats to nesugebi padaryt. :) Component protectionus nuimineja viena kompanija, gal net zmogus. Nemenu jo niko, bet esu tikras audiforums,co.uk rastum ko reik. Saita atsiusiu i pm.

^^
10robertas
Klubo draugas

Atsijungęs
Parašyta 2013-01-05 18:58
tai gal man taip ir nutiko gal jie su softu ka padare ? tai gal zinai to zmogaus tel.num. buciau dekingas nes cia tikrai nieko nerandu kas galetu sutvarkyti.
Peršokti į forumą:
Paieška

Gimtadieniai
Šiandien gimtadienius švenčia: juztaz, Tony29, Jurij, OciaTa, centrino

Sveikiname!

Apklausa
Kaip dažnai plaunate savo Audi?

Kasdien

2-3 kartus per savaitę

Kartą per savaitę

2-3 kartus per mėnesį

Kartą per mėnesį