Sveiki. Kas gali būti kaip nėra traukos, trauka gera tik pirmu bėgiu, įjungus antrą apsukos lėtai kyla. "Meistrelis" sakė, kad gali būti lemdo zondas arba degimą gali užtekti pakogeruoti. Ar tai tiesa?
Kad lambda jei sugedus, tai turėtų ryt kuro visų pirmą nežmoniškai. Jei degimas pabėgęs, tai girdėtum pats kad variklis negražiai dirbą. Gal su turbina probliamos?
Pakeičiau lemdo zondą ir šlangutes ir susitvarkė trauka. Gal kas esat keitę borto kompiuterį? Pas mane jis sunkiai berodo skaičius. Kiek kainuoja jį pakeisti? Iš kur jį pirkti?
kiek zinau ir maciau borto kompu pikseliukai ju visu liga, juos tvarko tuos ekraniukus, ir nemanau kad bus brangiau negu detis srotini skydeli, pagooglink, kaune bent poroj vietu zinau daro siuos reikalus
man yra teke pas siuos zmones kreiptis kada jau niekas mano roverio neuzkure, o jiem prireike 5 min jie taiso ir spidometrus, pasiskambink, pakalbek http://www.chiptuning.lt/index.php?act=doc&doc_id=72
ner uz ka!!! zinok neisivaizduoju bent jau as... ir man atodo pakeitus skydeli ji reik su kompu priristi nes suristas su imobilaizeriu jis... jei klystu pataisykit, beto nemanau kad lengvai rastum skydeli pilnai graziai veikianti (ta prasmes BC ekraneli)...