Atsitiko tokia bėda. Pakeičiau priekines stabdžių trinkeles. Po pakeitimo pastebėjau, kad pradėjo "kristi" stabdžių pedalas. Tai yra, spaudžių stabdžių pedalą ir jis pamažu krenta "iki dugno". Servise pakeitė naują pagrindinį stabdžių cilindrą. Pradžiai buvo gerai, tačiau pavažinėjus parą, istorija pasikartojo. Orinau ~10 kartų, oro stabdžių sistemoj nėra. Skystis nedingsta. Ką daryt, esu nevilty. Servise sako, kad dar kart pakeist reik tą pagr. stabdžių cilindrą, bet pirkau geros firmos ir brangų. Neįsivaizduoju ką daryt, padėkit.
jeigu gerai nusiorino, tai yra jei spaudziant pedala neuzkuris auto skystis gerai isbega is nuorintoju, manau pagr. cilindras geras, sudaro spaudima kaip ir turetu buti. manau bus kaltas vakumas. Paziurek ar suminksteja pedalas uzkurus auto.
pas mane panasiai buvo.
Teko teko galinius suportus nuimti, tada nuorinau. tai pirmas paspaudimas budavo gana gilus, o sekantis jau norma.
Ir taip metus
Po metu vel nuorinau - dingo problema.
Utenos Audifanai Koordinatorius 8- 628 30397 (ezys) [email protected]
idomiai cia pas tave, jei gerai nusiorina ir dirba vakumas, tai tikrai turi buti stabdziai. Pas mane buvo problema, kad negalejau isvaryt oro iki galo, sistema tiek buvo uzsiorinus, kad cilindras neisstumdavo skyscio, tai teko pajungti pompa per pagrindini cilindra ir nuorinti po to viskas ok, pedalas iskarto sikietiejo, gal ir tau tai padetu, nors jei gerai nusiorina, yra slegis, tai gal ir nepades:/ p.s. butu idomu, jei pranestum kas buvo, kai issiaiskinsi
šiaip esmė tame, kad mašina stabdo, aišku turėtų geriau stabdyt, bet stabdžiai iš esmės veikia gerai, tiesiog, kad tas stabdis kai "krenta" tai taip kažkaip neesi užtikrintas, kad sustosi kritinėse situacijose. Drumer, reiks išbandyt šitą būdą, pranešiu naujienas kaip ką.