Sveiki, taigi turiu šiokia tokia bėda, kiek žinau daug kas su tuo yra susidures, bet atsakymo taip ir neradau. Taigi kai nusipirkau mašina viskas buvo gerai vedesi tiek vasara tiek žiema be problėmų, bet prieš vasara pradėjo blogai vestis. Net vasara reikia pasukti starteriu kiek ilgiau, bet kas keisčiausia ta, kad prieš kelias dienas jau mašina šildė žvakes nes buvo biški mažiau nei +5, tai ta diena ji užsivedė tikrai geriau nei vasara. Ir šeip kai mašina pastovi kokias 5valandas tai irgi blogai užsiveda. Kodėl taip gali būti? Esu pasistates vožtuvą, kad kuras nebėgtu atgal į baką, patikrinau kitus šlangelius, oro tikrai negaudo. Man tai keisčiausia, kad šiltu paros metu ji užsiveda blogiau nei šaltu, kai žvakės šildo.
Bandžiau vasara atjungti pakaitinimo žvakiu davykli tai irgi užsivedė gerai kai jos šildė, nors tikrai prie +30 jai žvakių kaitinti nereikia...
Del ko čia taip galėtu buti? Ką dar galėčiau patikrinti?
Tikrinau. Aš kai ja nusipirkau degimas buvo nusimušes ir blogai vedesi, nuvažiavau pas pažystama jis man padarė ir ji užsivedinėjo čiki piki, praėjo gal du metai ir va pradėjo blogai vestis, nuvažiavau vėl pas ji, jis sako kiek buvau padarės tiek dabar ir stovi, tai degimo kampas kaip ir atkrenta