Sveiki visiems noreciau sulauk jusu pamastymu o gal net kam taip yra nutike? mano masinukas kartais krecia man pokstus kartais dingsta trauka spaudziu gaziuka o apsukos nuo 2200 kazkur kaip kokio ribotuvo blokuojamos o kartais traukia puikiai kas cia per stebuklai vyksta? aciu laukiu komentaru
Redaguotas Pauliukas 2014-01-09 17:26
diagnostika, gali ir neparodyti man buvo su t5 1.9 tdi darbiniu tai vazinejat irgi dingdavo trauka ir max. 2200 bet sustodavai uzgesindavai ir vel uzkurdavai vel viskas gerai tai buvo turbino reguliatorius nusproges ir intekuleris trukes buvo todel turdina isjugdavo, aisku cia gali irgi visko buti.
PS kai dingdavo trauka duminti pradedavo juodai.
Man tas pats buvo su a4 1.9tdi tai 1 vietoi pakeite slangute vakumo kiaura buvo palei turbina o 2 vietoi tai daviklis zemiau turbinos 2 laidai ateina i ji ten toks kaip voztuvelis kaskas tokio nezinau tikliai kaip vadinas jis 45 lt kainavo.daba trauke kopuikiausei
cia jums ne 1.9 nes su 1.9 taip buna 2.5 jau nelabai bet galimi kazkokie variantai.plius visad deze reik pamineti kokia pas tave.o siaip tai deognostika reiktu pasidaryti.bet greciausiai bus manau tas n75 voztuvas.arba turbinos voztuvas,bet cia tik spejimai
auto remontas,vaziuokles restauravimas klaipedoje, fanams palankios kainos darbams galima i pm ir 868396439
cia sudiniau uz 1.9 o vakuumo slangutes yra ir pas 2.5 kurios taip pat gali but kiauros. Esme, kad jei buciau modas tokias temas trinciau iskart, todel, kad be diagnostikos cia yra pilstymas is tuscio i kiaura. Kas kita jei zmogus butu sukeles screenshotus su vcds parametrais ir klaustu nuomones.
zenius parašė:
cia jums ne 1.9 nes su 1.9 taip buna 2.5 jau nelabai bet galimi kazkokie variantai.plius visad deze reik pamineti kokia pas tave.o siaip tai deognostika reiktu pasidaryti.bet greciausiai bus manau tas n75 voztuvas.arba turbinos voztuvas,bet cia tik spejimai