Sveiki,
uzsipildziau audi a4 b5 kondicionieriu feonu. Ir va, neveikia. Gal kas turejote kondicionieriaus gedimu? nuo ko pradet ziuret? Meistras kur pilde freona sake kad siurblys neisijungia del kaskokiu tai priezasciu. Ar galite patart nuo ko pradet? aciu...
Sveiki, savaitgali krapsciausi prie to kondicionieriaus, nesuvedu galu, tai reik dar teuputis pagalbos. pajungiau kondicionieriaus siurbli ant tiesiuju. viskas ok siurblys veikia. o kai sujungta per klima neveikia. Klimos migtukas veikia, nes kai ijungi kondicionieriu girdisi, kad sklendes vaiksto o itampos nepaduoda. Kame beda?patarkit jei kam buvo toks atvejis
Manau man ta pati problema... Kai keiciau pagrindini dirza, nuo to laiko nebeveikia kondiske. Sklendes taip pat girdis kad vaiksto, kazkas klaksi lyg ir, ant klimos mygtuka paspaudus rodo kad isijungia kondiske, bet kaip ner salto vejelio taip ner...
Avaldai o kur tas laidas randasi? Nes kondiskes siurblio laidas sveikas iki sujungimo(prie abs bloko randasi). o nuo fiskes iki salono jau i sita neateina itampata, laidas eina po sparnu kaskur i salona...
Dode parašė:
Manau man ta pati problema... Kai keiciau pagrindini dirza, nuo to laiko nebeveikia kondiske. Sklendes taip pat girdis kad vaiksto, kazkas klaksi lyg ir, ant klimos mygtuka paspaudus rodo kad isijungia kondiske, bet kaip ner salto vejelio taip ner...
Dode o tikrinai prie ABS bloko yra fiske kur susijungia kondiskes siurblys ar ateina itampa paspaudus klimos migtuka? pas man tai ne.