Sveiki. Situacija tokia: Pas mane c4 palyginus sunkiai vairas sukiodavos, kai masina Salta stiprintuvo siurblys uzdavo. Turiu b4 tokiu varikliu ir ten vairas labai lengvai sukiojasi. Isemiau iš b4 siurbly ir idėjai i c4. Bet vairas vistiek sunkokai sukinėjasi. Kur beda ? Kolonelej?
keisdams siurbli,praplovei sistema skysciu,skysti keitei y tinkama?buna kad sistemoje lieka visokiu nuosedu ir sugadina nauja siurbli,man taip bent sake restauruotojai.mano vairas irgi buvo sunkus a6,keiciau y kita "ale gera" bet efektas tas pats.Saltas vairas lengvesnis,apsilus sunkesnis.Reiks bandyt nauja siurbli det
skysti reikejo keisti ir praplauti sistema pries idedamas kita siurbli is b4 ,o dabar jau nemanau ,kad verta nes jei buvo kazkokiu nuosedu,drozliu tai bus sagadine ir tavaji siurbli.Pats nezinau tokiu dalyku,tik kalbu kas tuo uzsiima.Nes sake visada pries dedamas kita siurbli turi praplauti gerai sistema ,o tik paskui deti kita siurbli ,kitu atveju iskart sugadina ir kita siurbli.
pilamas toks pats skystis koks ir y bakeli.Arba gali pilti koki paprastesni skysti ir laukti kol prades begti tokios spalvos skystis koki pili.Restauruotojai sako,kad tipo reikia apie4-6l taip prapilti skyscio,ziurint pagal uzterstuma aisku.Tada supili savo nauja skysti ir viskas.Seip kaip turi kuo pakeisti savo sena siurbli tai gali keitineti,bet tarkim as pirkau deveta ,sake ale geras buvo,paskui keite siurbli pazystamas ,praplove sistema su kazkiek skyscio,bet uzpylus naujo ir viska surinkus vairas buvo likes toks pats koks ir pries tai veliau bandysiu deti nauja siurbli ir visa tai pakartoti.