Reklama

Temos peržiūra
AudiFanai » Apie viską » Klausimai - atsakymai
Autorius Šaltas sunkiai kuriasi
vaidulis2415
Klubo draugas

Atsijungęs
Įstojęs: 09.07.15
Parašyta 2015-07-15 19:12
Audi a6 c5 2.4 121kw. Kai nusipirkau visada man rytais kai pastovi ilgiau užsikuria, bet pradžioj apsūkos labai pulsuoja, bet nustoja pulsuot ir dirba normaliai. O va prieš kelias dienas staiga pradėjo šaltas išvis sunkiai kurtis, ant laisvų gesta, kai duodi dugną nuo 1k rpm kažkur tai toks jausmas, kad 1 ar 2 cilindrai nesudirba trumpai, o paskui pavažiavau ir sustojau, ir užgeso, ir nebesikuria, paskui vos vos užsikūrus, pavažiavau, o kai sušilo vėl viskas ok. Ant dujų ir benzo tas pats. Žvakės keistos, diagnostika rodo liambda zondą ir holo daviklius, liambda zondą tikrino dujininkai sakė dirba gerai jis, gali dėl holo daviklių taip būt? Nes nelabai žinau kas ten per daiktas.
Autorius RE: Šaltas sunkiai kuriasi
Ghost
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Įstojęs: 14.04.14
Vairuoja: Audi R8
Parašyta 2015-07-16 04:50
be holo nebus kibirkšties
vaidulis2415
Klubo draugas

Atsijungęs
Įstojęs: 09.07.15
Parašyta 2015-07-16 07:22
O jis užkūrimo metu, ar visada? Ta prasme, gali man mano aprašyta bėda būti dėl holo daviklio?
Remiga-A8
Klubo draugas

Atsijungęs
Įstojęs: 31.07.15
Vairuoja: Audi A8
Parašyta 2015-07-31 15:04
Mano audi a8 97. 2.8 142 kw. Bendzinas-dujos taip pat šalta sunkiai kuriasi, ilgai reikia sukti starteri. Užsikūrusi pasipurto lyg nedirbtu keli cilindrai, šiltu varykliu kuriasi ir dirba be problemu. Mašiną turiu tik savaitę laiko bet toks kūrimas rytais erzina :@ diagnostikos dar nedariau,
Remiga-A8
Klubo draugas

Atsijungęs
Įstojęs: 31.07.15
Vairuoja: Audi A8
Parašyta 2015-07-31 15:10
Mano audi a8 97. 2.8 142 kw. Bendzinas-dujos taip pat šalta sunkiai kuriasi, ilgai reikia sukti starteri. Užsikūrusi pasipurto lyg nedirbtu keli cilindrai, šiltu varykliu kuriasi ir dirba be problemu. Mašiną turiu tik savaitę laiko bet toks kūrimas rytais erzina :@ diagnostikos dar nedariau,
Peršokti į forumą:
Paieška

Gimtadieniai
Šiandien gimtadienius švenčia: staska, Jau0, LikeYou, audrelis, bushmen, kawasakii, ArnasA6, AdomasAudiFAN

Sveikiname!

Apklausa
Kaip dažnai plaunate savo Audi?

Kasdien

2-3 kartus per savaitę

Kartą per savaitę

2-3 kartus per mėnesį

Kartą per mėnesį

2-3 kartus per metus

Kartą per metus

Neplaunu išviso

Laukiu kol lietus nuplaus