Sveiki. Pas mane Audi 80 B4 prietaisu skydelis yra su laikrodžiu, tai nusipirkau prietaisu skydeli su tachometru...bet dalykas tame, kad prietaisu skydeli su tachometru rida nesisuka..ar įmanoma prietaisu skydelį apkeisti vietomis iš laikrodžio į tachometrą?
pas man yra '93 metu su laiktrodžiu, o paėmiau '94 metu su tachometru ir dar yra lauko temperatūros ekranelis, bet pas man jo nera..tik tiek skiriasi, o taip viskas tas pats
Sveiki. Kad nekuriant naujos temos rašau čia. Susidūriau su tokia prietaisų skydelio problema. Problema tokia, kad durniuoja tiek temperatūros, tiek kuro rodmenys. Tiek temperatūros tiek kuro rodyklės nukrenta per vieną padalą. Kartais patuksenus per skydelį rodyklės atsigauna ir vėl rodo viską gerai. Kokia čia skydelyje problema? (Gal supratot mano klausymą ) Ačiū už atsakymus
Nėra gero kontakto. Bėt bėda yra ne fiškėse o kaip auksčiau poste minėjo. Reikės išardyti skydelį ir perlytuoti tuos kontaktus kur stovi įtampos stabilizatorius. Jis matosi skydelio priešingoje pusėje. Foto įmetu kad įsivaizduotum kaip atrodo.
url=https://postimg.org/image/xtaytvsb1/][/url]