Sveiki, turiu a6 2014m 2l 130kw dizelis. Dinksta variklio tepalai, buvau atidavęs į audi centrą nieko nerado, visur sausa grazu jokios demeles. kazkur po 3000km turiu dapilt litra. Gal kas esat susidūręs?
Tai vis tiek ką nors Audi centre juk pasakė. Stebuklų gi nebūna, jais ir centras netiki.
Pirma mintis, kad nuplyšę žiedai. Nors gamykla teigia, kad leidžiama sudeginimo norma iki litro vienam 1000 km.
Gerbkime lietuvių kalbą, rašykime pranešimus lietuviškai
Redaguotas Bamperis 2019-08-29 22:08
Man užsidega lemputė, kad trūksta, pravažiavus 3-4 k km, bet trūkumas minimalus, max 100 ml dapila, net juokiasi, jog lyg vaistinėje. Visad keičiant tepalus keičiu ir filtrus https://partecha.lt/autodetaliu-kategorijos/filtras-16/alyvos-filtras-371 kokius jus tepalus dyzeliams naudojate ir ar tikrai būtina juos keisti kas 10k km? Nes aš per dieną nuvažiuoju 100 km vien į darbą ir atgal, neskaitant atostogų ar savaitgalio kelionių
Redaguotas panelyte79 2021-09-26 22:33
indikatorius uzsidega pasiekiant minimalia norma dugnineje. jei matuokle netinkama arba jos mantavimo dalys pazeistos, gi gali rodyt netinkama norma. Realiai indikatorius rodo, kada yra apie litras zemiau maksimalios normos, O kokia alyva naudoti ir kada keisti priklauso nuo koks variklis yra automobily. 10-15tukst yra universali logiska rida, kada reik daryt variklio aptarnavima