Leidzia stabdziu skysti kur susijungia priekine slangute su priekiniu vamzdeliu,gal zinot kur serviziuka normalu? o gal patys yra kas tvarko? kiek kainuot gali? tik nesiulykit tokiu Sudarankiu kaip Eoltas, nes tik tik lt grazius nulupa, man po to ir atsirado taip kai jie slangutes pakeite!!!
Nuvaziuok pasiklausi ar tvarko o jeigu ne tai parekomenduos kur kreiptis. Pas mane irgi leidzia tik neieskojau kur dar vis dapulu skyscio ir vazineju toliau uzsimerkiu ir galvoju " sviesas ir stabdzius isgalvojo bailiai "
Justinas46 parašė:
Sweiki,kad nekurt naujos temos isiterpsiu.. kas gali but stabdziu skystis nemazeja, stabdziai weikia normaliai, bet pedalas mygi ir nueina iki pat dugno.. Oro gal stabdziu sistemoj yra?
Tikriausiai kad yra . Reikai abu kontūrus stabdziu nuorinti. paieskok forume yra kazkur tema ar kazkas klause kaipta padaryti
Martynas19 parašė:
Leidzia stabdziu skysti kur susijungia priekine slangute su priekiniu vamzdeliu,gal zinot kur serviziuka normalu? o gal patys yra kas tvarko? kiek kainuot gali? tik nesiulykit tokiu Sudarankiu kaip Eoltas, nes tik tik lt grazius nulupa, man po to ir atsirado taip kai jie slangutes pakeite!!!
uzvalcuot vamzduka reik per nauja,jei neturi pazystamo su irankiais(tiktu kas dirba su saldymo yrengimais ir turi tuos daikciukus)tai garaziuko kas tuo uzsiima
Man tai irgi stabdziu cilindriukus reiks prasivalyti nes pristringa daznai, beje cia O.T. bet gal zinot kodel man vis rankinis prilimpa gal irgi del cilindriuku?