Sveiki įsidėjau xenonus i savo b4 bet man meta prietaisu skydelyje kad nedega lempos,sako kad siam reikalui pasalinti reikia pajungti kondensatorių,gal kas gali paaiskinti kur ji nusipirkti ir kaip ji pajungti.Taip pat retkarciais sumirksi sviesos,kodel taip yra.
Sumirksi sviesos turbut dėl to kad saugiklis esantis xenon komplekte kartais nekontaktuoja. Pas mane kartais isvis dingdavo kaip per kokia duobe pervaziuodavau . beda buvo saugiklio lizde.
jonass parašė:
pas mane xsenonai bet tokiu bedu dar nebuvo,tik nesupratau is kur ir kam: blogi batai ; vede pliusini laida?gal kazko nesupratau?
Pas mane B4 statosi H4 lempute o s dejau Bi-xenon [ ilgos trumpos sviesos vienoje lemputeje ] ten visa sistema, pasijugia maitinimas atskiras tiesiai nuo akumo , toks blokelis dar yra. Zodziu visas laidynas paruostas yra. tik prasitampai ir fsio
jonass parašė:
pas mane xsenonai bet tokiu bedu dar nebuvo,tik nesupratau is kur ir kam: blogi batai ; vede pliusini laida?gal kazko nesupratau?
Pas mane B4 statosi H4 lempute o s dejau Bi-xenon [ ilgos trumpos sviesos vienoje lemputeje ] ten visa sistema, pasijugia maitinimas atskiras tiesiai nuo akumo , toks blokelis dar yra. Zodziu visas laidynas paruostas yra. tik prasitampai ir fsio
na nzn ar 15lt kazkada as ieskojau tai man elektrikas sake kad prie kiekwieno blokelio po wiena ta "apgawika"reik statyt tai sake 100lt uz abu,gal db kazka kito sugalwojo negaliu gincytis....