Gavau šias VDO gauges už labai viliojancia kaina tad nutariau paimt, bet va man butinai reikia nuimti ta esnati metala aplink ji aisku nesulauzant ( ta vidurine)
Ten pagrinde stovi 3 varzteliai taciau juos atsukus neina nuimt to metalo
Visi pasiulymai labai laukemi! P.s. Atleiskit uz prasta foto kokybe , jos darytos telefonu...
norejau ir as ardyt jas kaskada, bet neisardysi nenuemus tu uzpresuotu ziedu prieki, o jei nuimsi tai kazin ar uzdejus grazei beatrodis, nubires dazai ir deformuosis, teko matyt kaskada tokius po ardimo ti nekas. Nu bet kas deda cifus i juos gal ir zino kaip tai grazei padaryt
kaip supratau sitas daviklis yra lauko temperturai rodyti skirtas o kam tas apvalus neturiu zalio supratimio, man paciam idomu is kokios masinos sitas isvis yra
unstable parašė:
kaip supratau sitas daviklis yra lauko temperturai rodyti skirtas o kam tas apvalus neturiu zalio supratimio, man paciam idomu is kokios masinos sitas isvis yra
tai tas ir bus gal apsvietimo, pabandyk kaikuo apsviest ji is vidaus tamsoje ir pamatysi
unstable parašė:
o gal kas galite duoti tos lemuptes pavizdi, buciau labai dekingas
ryt paziuresiu ir foto padarysiu, dar turejau keleta, ten isistato lizdas, o i ta lizda lempute statosi ir td isikisa i sita vamzdeli, beja, jei reiketu, galeciau toki lizda padovanoti