sveiki,
kadangi prie rakto yra durų užrakinimas, o kartu ir langų uždarymas - ilgiau palaikius, tai noriu paklausti, kaip galima padaryt kad nuo signalizacijos, kurią įsidėjau, galima būtų padaryt, kad langai užsidarytų įjungus signalizaciją?
Kaip tais pradėjo man raktas neveikti - užrakinimas ir langų uždarymas nuo rakto: kas galėtų būti???
signalizacijoj yra vienas laidas skirtas langu uzdarymui ji pajungi prie masinos laido kuris uzdaro langus ir viskas. o kas galejo buti kad nebeveikia tau tai gal pasakys kolegos kiti patariu kreipkis i ramaskina jis tau suprantamiau paaiskins o jei reikes manau ir pagelbes.
pirtisantratu langai uzsidaro ir kai rakteli ilgiau pasukes palaikai bet man nustojo sitos funkcijos veikt :/ Gal patarsit kas buvo, saugikliai okey, neveik nei nuo raktelio ir nebeveik nuo signos
mouler parašė:
pirtisantratu langai uzsidaro ir kai rakteli ilgiau pasukes palaikai bet man nustojo sitos funkcijos veikt :/ Gal patarsit kas buvo, saugikliai okey, neveik nei nuo raktelio ir nebeveik nuo signos
keisk centrinio siurbli,arba perlituot reikes,pas mani tas pats buvo nei langai neuzsidare nuo signos nei duru signa uzrakindavo,tai as isardziau ta siurbliuka ir ten tranzo kojeles buvo atsilitave,perlitavau ir vel veikia
mouler parašė:
keisk centrinio siurbli,arba perlituot reikes,pas mani tas pats buvo nei langai neuzsidare nuo signos nei duru signa uzrakindavo,tai as isardziau ta siurbliuka ir ten tranzo kojeles buvo atsilitave,perlitavau ir vel veikia
Tai Kiautai sakyk, kas pas man blogai??? Ir kas utenoj gali pajunkt laidą kad ir langai užsidarinėtų nuo signalkos?
1. reikia apziuret centrinio valdimo bloka,ar su juo viskas tvarkoj...
2. reikia apziureti vairuotojo dureliu spinute,ar ten neuzkirmijus jinai...
3. del auto langu uzsidarymo,tai reik kreiptis pas zmogeli kuris deda signas(jei tavo signa turi ta funkcija,nes ne visos tai moka)