Sveiki,atsitiko tokia beda kad kazkur kaip i vandeni dingo vienintelis raktas kuri turejau masinos uzvedimui,mano auto audi a6 98 metu 2,5 dyzelis buvo tik centrinis ant pacio rakto,kokie patarimai butu issisukti is esamos situacijos,vienas tik pliusas kad atrakinta bagazine liko,o visos likusios keturios dureles uzrakintos.
Buvau pries kelis menesiu pametes sditaip Audi 100 c4 2.5 tdi rakteli su pulteliu signalizacija tiger tik pas mane viskas buvo uzrakinta tai atrakinimas naujo pultelio pritaikimas ir raktelio pagaminimas is dureliu spineles kainamo 400lt :I
Manau keist spinute butu pigiau tik man nebebuvo ka darit prie panoramas masina stovejo
Kvieti raktininkus, atvaziuoja, padaro rakta, priprogramuoja immo. Centriniui valdyti gali pasistayti nuotolinio valdymo blokeli su pultais. Arba imi kita toki pat pulta, raktininkai padaro gelezte ir immo pririsa, paskui su vag-com pririsi pulteli kad duris rakinetu.
Signalizacijų montavimas, langų tamsinimas, elektros darbai, diagnostika. Avarinis signalizacijų atjungimas visą parą.
Tel. 861265422 www.saugosspektras.lt
taip ir padariau issikvieciau meistriuka pritaike rakta vietoje,pririso ir nueme senojo rakto atpazininima nuvaziavome pas ji padare rakta paprasta be knopkiu,sukainavo 250 lt.